in

Яко!Яко!

Велико! Първи трейлър на Лошите момчета 4″ (ВИДЕО)

Те се завръщат ударно и шумно, брато! “Лошите момчета” Уил Смит и Мартин Лорънс отново слагат значките на фона на култовата песен “Bad boys”, да му мислят лошите! Упс, грешка, този път ролите са разменени. 

През 1995 година, киното ни представи едно ново и вълнуващо лице на buddy cop жанра с филма “Лоши момчета”. Режисьорът Майкъл Бей, заедно с продуцентите Джери Брукхаймър и Дон Симсън, въведоха публиката в света на Майк Лаури и Маркъс Бърнет – двама полицаи, които не се подчиняват на правилата, но винаги успяват да разрешат случаите си със стил и хумор. Този филм не само превърна Уил Смит в световна звезда, но и постави началото на един от най-успешните франчайзи в историята на киното.

Помниш ли актьора, изиграл ролята на Том По в “Кикбоксьорът”?

Сега, след почти три десетилетия, “Лоши момчета” се завръщат с най-новата си част – “Лоши момчета: Всичко или нищо”. Режисьорите Адил Ел Арби и Билал Фалах, които вече са доказали своя талант с предишния филм от серията, обещават още по-голям екшън и забавление. Сценарият на Крис Бремнър и продуцентските умения на Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Чад Оман и самия Уил Смит, са гаранция за качество и вълнение.

В ролите отново виждаме Уил Смит и Мартин Лорънс, които са сърцето на франчайза, заедно с Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес и много други талантливи актьори. “Лоши момчета: Всичко или нищо” обещава да бъде едно от най-запомнящите се кино преживявания за годината, съчетавайки напрегнат екшън, неподправен хумор и харизмата на своите звезди.

Феновете на серията и любителите на екшън жанра могат да очакват премиерата на “Лоши момчета: Всичко или нищо” в кината и IMAX от 7 юни, където залозите са по-високи от всякога.

Кефи ли те?

Някой плати за “вратата”, спасила живота на Роуз в “Титаник”, 700 хил. долара

Колко реална е всъщност Grand Theft Auto 5 (ВИДЕО)