in

Яко!Яко!

31 години по-късно Уди Харелсън отново играе баскет (ТРЕЙЛЪР)

Следващите няколко реда са посветени на филм, която не може да се похвали с бюджета на Опенхаймер, нито с маркетинга на Барби, брато. Но сам по себе си той е дори по-успешен от втория, гарантираме.

Помниш ли актьора, изиграл ролята на Том По в “Кикбоксьорът”?

В него участва любимия ни Уди Харлесън, който подобно на филма, с който проби (“Белите не могат да скачат”), отново е край баскетболното игрище. Този път обаче в ролята на треньор. Филмът “Шампиони” е със сравнително банален, но за сметка на това смислен сюжет.

Режисиран от Боб Ферели, лентата разказва за треньор по-баскетбол, който трябва да избира – 18 месеца в затвора заради катастрофа в пияно състояние или…да поеме баскетболен отбор, съставен от хора с интелектуални проблеми. Така зададен въпросът, Маркъс (Уди Харелсън) няма особено голям избор и поема към малката зала, където ще преоткрие себе си, докато мечтае да получи работа в НБА. Останалото няма да ти го разкриваме, но ти гарантираме, че филмът има стойност, а такива все по-рядко се намират в днешно време. Води се нещо като римейк на испанския Campeonos. Ние попаднахме на “Шампиони” в платформата SkyShowtime, така че, ако я имаш, можеш да го гледаш там.

Кефи ли те?

Най-бързият гол на национално ниво (ВИДЕО)

Доживотен затвор за бившия президент на китайския футбол