in

Яко!Яко!

Стоичков наруши мълчанието си за БФС (ВИДЕО)

Легендата на българския футбол Христо Стоичков наруши мълчанието си за БФС. В подкаста Код Спорт с Владо Памуков и Краси Минев той даде своето мнение по въпроса с родната действителност.

„2007 година толкова много говорих, а те млъкнаха. Писачите млъкнаха тогава, никой не каза нищо. Всеки се направи на умния писач“, каза Камата по въпроса защо сега не коментира Българския футболен съюз.

„Не съм класирал отбора. Да, вярно е, не го класирах. Имах шанс, но с 20 и няколко точки даже и трети не можахме да станем. Аз никога няма да критикувам нито един от моите футболисти. Първо бих критикувал мен си“, спомни си Ицо за времето, когато бе национален селекционер.

„Букмейкърите в целия свят издържат спорта. България не е изключение. Ако утре забраним на тези компании да помагат на спорта, няма как да имаме бъдещи олимпийски, световни и европейски шампиони. Значи в Западна Европа може, а ние тук да я караме наобратно. Има хора, които не ме харесват и аз това го разбирам. Не може да те харесват всички. Аз Христо Стоичков врагове нямам“, коментира още той.

„Трябва да си ограничен, за да кажеш това. Или изгонен от физическо възпитание, най-малкото, за да не знаеш, че Христо Стоичков има три школи в Барселона и школата в Етрополе, която през 2007 гodina спечели награда за най-бързо развиваща се футболна академия в Европа. Ако този, който говори тези неща…. Защото то граничи с тъпизма. Над 20 футболиста са излезли от школата в Етрополе и всички са национални състезатели. Затова сутрин пий едно кафе, гледай нещо друго и не споменавай моето име“, заяви oще Стоичков.

Кефи ли те?

33 години по-късно: Звезди от “Сам вкъщи” отново заедно (ВИДЕО)

Чистенето на сняг е опасно за здравето