in

Смех!Смех!

Шампиони по криеница

Аплодисменти за новия шампион по криеница. Наградата се връчва на БФС. Ръководителите на родния футбол току-що написаха най-срамната страница в историята на националния отбор. Маскирайки го като препоръка на УЕФА, те решиха да затворят вратите за феновете за двубоя с Унгария. Причината – страх от безредици.

„Европейската футболна централа изпрати официално писмо до Българския футболен съюз, с което препоръчва квалификацията за Евро 2024 между България и Унгария, насрочена за 16 ноември, да бъде изместена на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Причината за това е високата оценка на риска след анализ от страна на отдела по сигурност и безопасност на УЕФА. Заради сигнали за готвени масови безредици и сериозната опасност за обществения ред, експертите на централата поискаха формални становища от българското Министерство на вътрешните работи, Столичната дирекция на вътрешните работи и Българския футболен съюз, като след допълнителна комуникация с Унгарската футболна федерация, се стигна до решението европейската квалификация да се проведе на 16 ноември, четвъртък, от 19:00 часа, на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив, при закрити врата. По-ранният час на двубоя е съобразен с програмата за пътуване на гостите от Унгария, които ще заминат за родината си веднага след края на мача“.

Така след като едни се изнизваха на полувремето срещу Литва, а други се криеха в бус, бягайки от стадиона, сега решиха да намерят още по-сериозно обежище. Нека припомним, че това са и същите тези шефове, които хвърлиха оставки след 0:6 от Англия, а година и половина по-късно се върнаха, обяснявайки поредните лъжи.

Кефи ли те?

Полицията разследва крава, намушкала с рога жена у нас

Котките имали 300 различни мимики за общуване