in

ПлачаПлача Шит!Шит!

Тъжно: Почина Матю Пери, изиграл Чандлър в “Приятели”

Събудихме се с изключително тъжна и неприятна новина, брато – актьорът Матю Пери си е отишъл от този свят. Според в.”Лос Анджелис Таймс” той е бил намерен мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис.

Неназовани източници, цитирани от същия вестник и специализираната медия Те Ем Зет, която първа съобщи за смъртта,съобщават, че на мястото не са открити следи от насилие, а една от версиите за смъртта е удавяне или сърдечен удар. Няма следи от употреба на наркотици.

Пери стана световноизвестен, след като изигра Чандлър Бинг в хитовия американски сериал “Приятели”. Ролята му включваше великолепна саморирония, а най-добрият му приятел в поредицата бе Джоуи (Мат Лебланк).

Сериалът, излъчван в периода 1994-2004 г.,превърна шестимата в световни знаменитости и дължи славата си на актьорската им игра. Те играят сплотена група млади американци, които споделят апартаментите и перипетиите си и се срещат на кафе в Central Perk, измислено кафене в Манхатън. Една от основните сюжетни линии включва тайна любовна връзка между Чандлър и Моника Гелър, героят, изигран от Кокс, която четиримата други приятели – Рейчъл, Джоуи, Фийби и Рос – разкриват един по един.

Самият Пери имаше своите проблеми още по време на заснемането на част от сезоните. По-късно той разказа за пристрастеността си към алкохола и наркотиците. Изпада и в двуседмична кома след злоупотреба с вещества.

В началото на 2023 година актьорите се събраха отново за един последен епизод, който бе документален и в него шестимата разказаха за забавни истории и си припомниха миналото. Успоредно с това излезе и книга с мемоарите на Пери. През 2021-а почина актьорът Джеймс Майкъл Тайлър, изиграл Гюнтер в “Приятели”.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Потрес! Полицаи въртят тройки с трансджендъри зад решетките

ВИДЕО: Когато Джоуи остана без Чандлър в “Приятели”