in

Шит!Шит! WTFWTF

Потрес! Полицаи въртят тройки с трансджендъри зад решетките

Потрес! Полицаи въртят тройки с трансджендъри зад решетките

Сексафера между надзиратели и трассексуални затворници лъсна в Централния затвор в Рим “Ребибия”, брато. Потресаващи подробности от интимните срещи зад решетките бяха разкрити от прокуратурата.

Мръсните тайни зад дебелите стени на зандана излизат наяве след жалба, в която се разказва за разврата в сектор, пълен със лишени от свобода мъже в рокли, които били посещавани от различни тъмничари за услуги без ръце и любов в задния двор. Много често се случвало да се стига до тройки, четворки и дори групов секс, съобщава “Телеграф”, цитиран от novini.bg

Сюжетът станал достояние на широката общественост, благодарение на бразилският трансджендър Паола, който твърди, че бил малтретиран от двама униформени с дебели палки. Версията на жертвата Паола обаче не се изчерпва само с това. Паола разкрил още, че покварата на надзирателите се превърнала в модна тенденция и дори един от служителите на затвора се омъжил за задържан транссексуален, след неговото освобождаване. Истинността на тази история е потвърдена от разследващия прокурор Клаудия Терачина.

Трансът Паола споделя още, че през летните месеци на затворниците било позволявано да се пекат на плаца по бикини, за да могат офицерите да ги пощипват по “бузките”.

След като на Паола са взети показания, двама полицаи са задържани и изправени пред Темида за гаври с транссексуален. Те са обвинени, че са прилъгали Паола да правят тройка.

Потресаващ е и хумора в нашата втора книга “Как да оцелееш в България”. Виж я тук, брато!

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Ааааааа: Хари Кейн вкара от центъра за Байерн (ВИДЕО)

Тъжно: Почина Матю Пери, изиграл Чандлър в “Приятели”