in

Смех!Смех! WTFWTF ДГДДГД Шит!Шит! ПлачаПлача

Голям гаф с билетите за концерта на Ед Шийрън

Ех, защо всяко едно нещо у нас се побългарява жестоко, брато? Защо? Имахме огромно желание да отидем на концерта на Ед Шийрън. Има топ песни, историята му също си заслужава, а и Цецка щеше да е щастлива.

Регистрирахме се и се наредихме на вирутална опашка, което досега не ни се беше случвало. Трябваше да сме онлайн в 9.30 часа, а ние заредихме линка още от 9.25, чакайки да дойде уречения час. Дойде, но нищо не се промени и така до 10.00 часа.

Уникално: Фенове пеят песен на стюард, приличащ на Ед Шийрън (ВИДЕО)

Тогава презаредихме, защото се видя, че нищо няма да се случи и се оказа, че сме под номер 42321 и ще трябва да изчакаме около 1 минута. Ясно е, че на последното не повярвахме. Затова се въоръжихме с търпение. Минаха 5, 10, 15, 30 минути. Нищо. После станаха 50. Толкова не сме чакали и Цецка за излизане. Накрая все пак пробихме системата, но в същото време уволнението в офиса ни се печеше. Бе свикан кризисен щаб, за да ни прикрият. Един колега даже се направи, че му се схваща прасеца и се просна на пода, за да привлече внимание.

Пробихме в системата, намерихме си нашите места, стори ни се, че ни начисляват някаква такса от 16 лева, после…СИСТЕМАТА ни изхвърли и се наредихме най-отзад на опашката. Трябваше да чакаме още около 100 минути. Шефът дойде и каза, че прекаляваме, не го трогнахме и с акапелното ни изпълнение на Perfect. Иначе в организацията на Ticket Station и Fest Team.

Кефи ли те?

Случи се! Българин отново игра в НБА (ВИДЕО)

Land Cruiser вече е електричка, брато (СНИМКИ)