in

Яко!Яко!

Случи се! Българин отново игра в НБА (ВИДЕО)

Везенков с 8 точки в дебюта си за Сакраменто Кингс

Случи се, брато! Най-накрая българин отново да стъпи на паркета в НБА. 37 години след Георги Глушков, същото стори и Александър Везенков. Най-добрият български баскетболист дебютира официално за тима на Сакраменто Кингс в Националната баскетболна асоциация (НБА) на САЩ и Канада.

Доскорошната звезда на Олимпиакос игра 15:36 минути при победата на тима като гост на Юта Джаз със 130:114 в първия мач за “кралете” от новия сезон. Така той официално стана вторият българин, играл в Националната баскетболна асоциация, след Георги Глушков, който през 1985 година дебютира за Финикс.

Везенков се появи в игра като резерва в средата на първата част и секунди по-късно вкара тройка за 20:18. Той завърши двубоя с 8 точки, 2 борби и 2 отнети топки. Неговият тим, който направи първото си участие в плейофите от 17 години миналата пролет, водеше почти през целия двубой, за да си гарантира комфортно начало на кампанията. Следващият мач на Кингс е на 28 октомври от 5:00 часа сутринта българско време, когато тимът посреща Голдън Стейт Уориърс.

Кефи ли те?

Ужасът оживява с „Нощна смяна във „Фреди“ от този петък в кината

Голям гаф с билетите за концерта на Ед Шийрън