in

Смех!Смех! Яко!Яко! WTFWTF ПлачаПлача

Медицинска сестра уби от секс пациент, уволниха я за друго

Не знаем в какви болници ходим, брато, но не сме доволни от услугите. Не сме доволни! Медицинска сестра от Уелс бе уволнена и ѝ бяха отнети правата се разбра, че пациент е издъхнал по време на секс с нея на паркинга на болницата, а тя не направила нищо, за да окаже помощ. Случаят е от януари м.г., но едва сега добива публичност в страната.

По информация на в-к „Гардиън“ починалият пациент е страдал от сърдечна недостатъчност, като отделно е бил диагностициран и с хронично бъбречно заболяване. Мъжът, който регулярно посещавал болницата, в която е работила Пенелопе Уилямс, започнал да поддържа интимни отношения с нея през 2021 г. до фаталната вечер през януари 2022 г., когато той издъхнал по време на половия акт.

По данни на разследването пациентът е спрял колата в паркинга на болницата, където го очаквала Уилямс. Двамата точно се впускали в сексуалната игра, когато мъжът внезапно рухнал на земята, със смъкнати до глезените панталони.

След като установила, че той не реагира, Уилямс изпаднала в паника и решила да се обади на своя приятелка, вместо да повика лекари от болницата. Впоследствие било констатирано, че пациентът е получил инфаркт.

Въпреки че приятелката ѝ многократно я посъветвала да извика лекари, 42-годишната медицинска сестра решила първо да я изчака да дойде и едва тогава да окаже първа помощ. Когато приятелката ѝ най-накрая се появила, видяла мъжа полугол и в безсъзнание, и се обадила на Спешна помощ и полицията.

Пристигналите на място парамедици опитали да го реанимират, но без успех – мъжът вече бил мъртъв. Заради бездействията си Уилямс е била дисциплинарно уволнена, а от Съвета на медицинските сестри и акушерките спрели правата ѝ да упражнява медицинска дейност.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Затегни колана, брато! Задава се филм за Ferrari (ТРЕЙЛЪР)

Пенсионери резервираха 51 круиза, било по-евтино от старчески дом