in

Смех!Смех! Яко!Яко!

Как да оцелееш по време на избори

Как да оцелееш по време на избори

Човек, колкото и добре да живее, рано или късно го застигат избори, брато. У нас това се случва на всеки 6 месеца. По телевизията вече не дават само черна хроника, а и кандидатите за власт в населените места. По-гадно от това ще е само, ако една кметица стане водеща на някои от новинарските блокове, но нека да не се извращаваме още в първите няколко реда на тази статия. По радиата е подобно, само дето вместо черна хроника има нискокачествени реклами, които мязат на най-обикновенна читалищна дейност от ученици с нисък успех. По вестниците? Ти такива не четеш, така че изобщо не проверявай, тъй като не е по-различно. Ние сме тук обаче да ти кажем как да оцелееш около задаващите се избори. Чети и кажи после не сме ли били прави за написаното.

Гледай от веселата страна

Забавлявай се с кандидатите. От ромски оркестри до бивши телевизионни водещи със съмнителна сексуална ориентация. Очакваме и нова перла тип “Момин проход” да се опита да пробие в политиката, но в крайна сметка ще я пробият нея по доказано приятен начин. Със сигурност имаш и авери, които едва са завършили училище навремето, а сега ги виждаш да “влизат в политиката”. Не се направяй, просто се забавлявай, защото нищо не можеш да промениш и по-умни няма как да ги направиш.

Изолирай се

Все едно си под карантина, брато. То нищо чудно и това да се случи скоро, тъй като започнаха отново да ни спускат, че ковида се завръща като съмнителните резултати на столичен клуб от квартал “Овча купел”. Съветваме те за по-качествена изолация да спреш да влизаш и в социалните мрежи. Ясно е, че ще си таргетиран от алгоритмите им и ще ти излизат какви ли не реклами на политическите кампании. Не, мерси! Само това ни липсва към бясното разделение и коментиране кои са по-наши – Русия или Щатите. Честно, изтрий всички социалки, просто няма смисъл.

Образовай се

Наблегни на филми и книги. Платформите за стрийминг предлагат голямо разнообразие от качествена продукция, за която ние просто нямаме никакво време напоследък. Тук съветваме и да обърнеш специално внимание на европейското кино, тъй като много добри неща излизат от Испания, Италия, Франция, Германия, а и Скандинавия.

Ако не ти се гледа кино, има книги. Нашата книга “Как да оцелееш в България” я имаш отдавна и чакаш следващата. Това е ясно, но има и друга качествена литература. Преди месец излезе новата на Стивън Кинг – “Холи”. Прочети и “Пермафрост” на Васил Попов, няма да съжаляваш. Ако това не ти харесва, виж специалните комикс издания от поредицата Дъкбург с Доналд Дък и чичо Скрудж. Не сме изплискали лигена, просто сме сигурни, че и ти си имал чудно детство с тези комикси. Припомни си старото време, брато.

Игри

Вече ти препоръчахме няколко, като “Returnal” и “Uncharted 4”, но обърни специално внимание и на “Ghost of Tsushima”. Излезе и новата ФИФА, която вече се казва “EA Sports FC 24”. Ако си падаш по ретро гейминга, заложи на сигурно – “Tzar” или “Counter Strike”. Ние последно цъкахме на поредицата “Mafia”. Няма такова пуцане, брато!

Направи нещо ново

Препоръчваме ти това да е лазерна епилация при нашите авери от DERMA-ACT. Ние сме от старата школа и малко това ни се струваше странно за мъжаги като нас. Времената се променят и Цецките искат гладко тяло като на Кристиано Роналдо. Ние плочки нямаме, само пръстени, но поне вече не давим жената с косми. Ти си, брато! Няма да съжаляваш, питай Цецка си!

Кефи ли те?

Баба от Свищов даде 29 хил. долара на мним адвокат

Арестуваха мъж за убийството на 2Pac