in

WTFWTF

Арестуваха куклата Чъки в Мексико

Полицията в Мексико е безпощадна, брато, също като престъпниците. Отнесе го дори куклата Чъки, която знаеш от филмите на ужасите. Местните униформени й сложиха белезниците, без право на обжалване, но с право за адвокат. С нея зад решетките попадна й собственикът й Карлос, за когото този тандем бил шанс да изкара пари, заплашвайки минувачи по улицата с помощта и на нож в реален размер.

На 11 септември необичайната двойка била заловена в Монклова, град в щата Коауила в Северно Мексико, по обвинение в заплаха за обществеността и нарушаване на мира. Според Хуан Рал Алкосер, бивш началник на полицията в населеното място, арестуваният Карлос е употребявал наркотици, докато е бил на централния площад в града.

„Той поставяше куклата в лицата на минувачите и плашеше хората, това е престъпление (и) поради тази причина беше арестуван“, обясни той пред New York Post.

Според изданието, куклата с нож е била подпряна на стената и държана за косата, когато е направена снимката. Куклата също беше облечена с характерните си дънкови гащи.

Кефи ли те?

Внимавай, брато! Опитват се да те измамят през OLX и Вайбър

Баба от Свищов даде 29 хил. долара на мним адвокат