in

Яко!Яко!

Най-ужасяващият убиец се завръща, за да вземе нови жертви в „Убийствен пъзел Х“

Започва обратното броене до кошмара, от който не можеш да избягаш

Нима има нещо по-ужасяващо от психопат с кауза? Пъзела, садистичният сериен убиец, самообявил се за пазител на моралните норми и изобретател на най-дяволските ескейп стаи, познати на човечеството, се завръща в Убийствен пъзел X – най-новата част от изключително успешния франчайз.

Смъртта идва за всички с „Призраци във Венеция“ (ТРЕЙЛЪР)

Смразяващата продукция изследва неразказана глава от най-личната игра на Пъзела. Действието се развива между събитията в Убийствен пъзел I и II. Болният и отчаян Джон Креймър пътува до Мексико за рискована и експериментална медицинска процедура с надеждата за чудодейно лечение на рака му – само за да открие, че цялата операция е измама, която злоупотребява с най-уязвимите. Въоръжен с новооткрита цел, Джон се завръща към работата си и поставя мошениците пред поредица от гениални и ужасяващи капани по характерния за него първичен начин.

Новият трейлър ни води в един специфичен вид ад, където надникваме към част от това, което Пъзела е подготвил за новите си жертви, чиито наказания са проектирани така, че да отговарят на моралните им престъпления.

Франчайзът се характеризира със сложни сюжети, комплексни пъзели, изпълнени с напрежение сцени и зрелищно филмово изживяване. В десетата част феновете могат да очакват още по-интензивни и жестоки събития. Както и при предходните филми, Убийствен пъзел Х продължава да разглежда темите за морала, справедливостта и човешката способност за оцеляване при екстремни обстоятелства.

Режисьор на филма е Кевин Гройтерт (Убийствен пъзел 4, Убийствен пъзел 3D, Джезабел), а сценаристи – Джош Столбърг (Пъзелът, Убийствен пъзел 4) и Пийт Голдфингер (Пъзелът). Продуценти са  Марк Бърг (Двама мъже и половина) и Орен Коулс, работили по всяка част от франчайза. В ролите са вече познатият Тобин Бел, Стивън Бранд, Синове Макоди Лунд и Майкъл Бийч.

Изследваме най-тъмните дълбини на човешката природа с Убийсвен пъзел Х само в кината от 6 октомври.

Кефи ли те?

Днес е мъжкият 8 март! Наздраве!

Кой ще е следващият уволнен треньор в Първа лига?