in

Смъртта идва за всички с „Призраци във Венеция“ (ТРЕЙЛЪР)

Слушайте! На 15 септември смъртта идва за всички с Призраци във Венеция. Под вещото ръководство на наградения с „Оскар“ актьор и режисьор Кенет Брана, иконичният детектив Еркюл Поаро се завръща на големия екран, за да разкрие една от най-необикновените, заплетени и страховити мистерии в кариерата му – мистерия, която изглежда противоречи на непоклатимата му вяра в логиката и разума.

Вдъхновен от романа Празникът на Вси светии на кралицата на криминалните истории Агата Кристи, Призраци във Венеция ни отвежда във Венеция след края на Втората световна война в навечерието на Хелоуин. Пенсиониран и живеещ в изгнание в най-бляскавия град в света по онова време, Еркюл Поаро неохотно се оказва сред присъстващите на спиритичен сеанс в разпадащ се, обитаван от духове дворец. Когато един от гостите е убит, Поаро се озовава в центъра на зловещ свят на сенки и тайни. В нощта на Вси светии всички се страхуват и всички са потенциални жертви – дори и самият Поаро, но той няма да се спре пред нищо, за да открие истината, дори и с цената на собствения си живот.

Новият трейлър на Призраци във Венеция ни потапя още по-дълбоко в смразяващата, призрачна атмосфера на филма, запознава ни с част от основните действащи лица и загатва за мистерията в центъра на историята, която трябва да разнищи преследваният от собствените си призраци Еркюл Поаро. Дали наистина умрелите убиват живите?

Режисьор на Призраци във Венеция е Кенет Брана (Тор: Богът на гръмотевиците, Убийство в Ориент експрес, Смърт край Нил, Белфаст), а сценарист е Майкъл Грийн (Смърт край Нил, Дивото зове, Круиз в джунглата), по романа Празникът на Вси светии на Агата Кристи. Продуценти са Джуди Хофлънд и Кенет Брана, а изпълнителни продуценти са Лоуис Килин, Джеймс Причард, Ридли Скот, Саймън Кинбърг и Марк Гордън. В ролите са Кенет Брана, Мишел Йео, Тина Фей, Джейми Дорнан, Кели Райли, Ема Леърд, Рикардо Скамарчо, Камил Котин, Кайл Алън, Джуд Хил, Али Кан и др. Призоваваме Призраци във Венеция от 15 септември само в кината.

Кефи ли те?

Предизвикваме те във Фентъзито на Висшата лига

Четири жени се биха за женен мъж (ВИДЕО)