in

Яко!Яко!

Предизвикваме те във Фентъзито на Висшата лига

Имаме собствена лига, търсим нов селекционер на България

Лесно е да се подсмиваш на лафовете на Вили Вуцов и Кокала, брато. Още по-лесно е да ги критикуваш за решенията им. Е, верно, че единият е в Янтра (Габрово), а другият още крещи “Крадци, мошеници, пирамидаджии” пред БНБ, но някога имаха своите върхове в треньорската кариера.

Време е да проверим твоите умения. За поредна година имаме лига във Фентъзито на Висшата лига. Търсим кой е №1, а победителят ще го предложим за селекционер на България. Ще му подарим и книгата ни “Как да оцелееш в България”, защото всеки успех трябва да бъде награждаван.

Какво е Фентъзи и как да се регистрирам?

Влизаш в сайта на “Fantasy Premier League”(ЛИНК). Попълваш за минута няколкото задължителни полета, след това избираш “Fantasy Premier League”, а не “Ultimate Fantasy Premier League”, цъкаш на бутона в сиво “SQUAD SELECTION” и селектираш своя състав от 15 играчи (имаш и резерви), а след това ще избереш кои от тях да са титуляри и кои да са на пейката. Имаш общо 100 млн. паунда. Логично, добрите са скъпи и не можеш да направиш отбор от изцяло именити играчи. Като си готов цъкаш на бутон “LEAGUES”. Даваш “Join a league”, маркираш “Private league”, следва “NEXT” и в празното поле слагаш този код: ksm85u. (без точката)

А можеш и директно ПРЕЗ ТОЗИ ЛИНК, който те води в Лигата на Brato.bg

Кефи ли те?

Плачем: Това видео ще ти оправи деня

Смъртта идва за всички с „Призраци във Венеция“ (ТРЕЙЛЪР)