in , ,

Шит!Шит! Яко!Яко! WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача ДГДДГД

ВИДЕО: Когато си як на бик, но не издържаш кола маска

Тва боли да го гледаме само

Голяма грешка е това да си космат, да искаш да махнеш килима и да не знаеш как… Боли ни само като гледаме тоя пич как се мъчи.

А тая тегли като откачена, брато. Нормално ли е? Не е нормално, разбира се. Сега е лято, ти си обрасъл преди морето и е време да се погрижиш за себе си.

Имаме идея – запази си час в Derma-Act при адекватни професионалисти, които няма да ти свалят кожата и да ти извадят вътрешен орган с кола маска. Даже сега има 50% намаление, възползвай се!

Те са наши приятели и дългогодишни партньори. Гарантираме ти, че лазерната им епилация е бърз и лесен начин да постигнете желания ефект, подходящ за всеки тип и цвят кожа и с видими резултати още след първата процедура.

Лазерна епилация за мъже

Напоследък лазерната епилация стана все по-популярна сред представителите на силния пол. Прогресивно нараства броят на мъжете, които избират лазерната епилация за перманентното премахване на нежеланото окосмяване на лицето и тялото, като най-популярните зони за третиране са гърди, гръб, корем, шия и междувеждие.

Най-голямото предимство на лазерната епилация е трайността на резултата: няма нужда от бръснене или прилагането на друг метод за временно обезкосмяване в третираните зони. Друго голямо преимущество е, че мъжете престават да се сблъскват с проблеми като бурсит (косъмчета, които растат навътре) – много често срещан проблем, както в областта на тялото, така и в зоната на лицето. И не на последно място, редуцирането на окосмяването по тялото има положителен ефект върху потта и миризмата, съответно и върху личното самочувствие на пациента.

Казваме ти, брато, обади се на +359 88 974 1417 или +359 88 277 2771.

Ще ти вдигнат нашите хора от Derma-Act, запази час.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Как тренират мацките във фитнеса?

Възпяха трите пържоли за 650 лева с тежък кючек (Видео)