in

Шит!Шит! Яко!Яко! Смех!Смех! WTFWTF

Какво ви е виновно Черноморието?!?

Някой ни смята за адски балами, брато. Не знаем кой и не ни интересува, но е факт, че българинът обича да е част от стадото, а опашките за тоалетна хартия, олио и бензин през последните 2-3 години само доказват това наше твърдение.

Доказано е и че у нас лесно се всява паника и психоза. Най-новият тренд в това отношение би следвало да имат специален хаштаг в социалките #ANTIChernomorie. От месец насам сме свидетели на конкурс за най-страхотит репортаж от родните морски курорти. Хелолин пасти да яде, тук нещата са далеч по-плашещи. Целта явно е да те пратят в Гърция или да си стоиш вкъщи и да гледаш през прозореца, защото иначе зараза от Украйна може да полепне по тялото ти, има опасност да настъпиш и бомба от Втората световна война, не знаеш ли? Напълно вероятно е от това лято Черно море да е дом на най-опасните и отровни медузи, които точат и дебитни карти, докато си плуваш. Всеки момент очакваме да видим нагледно и филма Челюсти, но вече от Китен или Приморско.

Върхът на айсберга се оказа сметката на някакъв джентълмен, платил 650 лева за пържола във Варна. Е, тия вече прекалиха! Малка подробност е, че става въпрос за Рибай стек, но кой не го е поръчвал по погрешка? Трябва ли да ни обират така, не може ли да си го хванат като две вратни пържоли. Не се наядоха тия рестораньори, бе.

Менюто също е за балъци, кой ти го отворя в днешно време. Кеф цена НЕ-МА! Иначе ние бяхме до Лозенец юни и не видяхме нищо такова. Храната беше вкусна и някак не се натровихме, имаше и добро обслужване, което вече ни впечатли, признаваме. Не ни хареса магистралата, де, но за нея никой нищо не казва, защото тя е голямата гордост на един важен човек. А е много вероятно някой друг като него да стои зад черния PR на нашето Черно море. Какво ви е направило Черноморието бе, хора? Оставете ни да си плуваме в отровата така, както едно време не предупредихте родителите ни за Чернобил! Или то това сега е по-страшно от аварията? Може, може…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Силно послание: От другата страна на зависимостта (ВИДЕО)

ВИДЕО: Как тренират мацките във фитнеса?