in

Яко!Яко!

“Привидения в къщата” обещават смях и тръпка на големия екран

Филмът тръгва от 28 юли само в кината

На 28 юли сме поканени на гости там, където дебнат сенки и изобилстват тайни. Пристъпваме отвъд прага на мистерията с Привидения в къщата – забавен и призрачен филм на Дисни, който обещава да ни потопи в свят на свръхестествени чудеса и смразяващи кръвта приключения. Продукцията черпи вдъхновение от култовата атракция, завладяла милиони посетители със зловещото си очарование, в увеселителния парк Дисниленд.

Филм разкрива тайните на Боб Марли (ТРЕЙЛЪР)

Привидения в къщата ни разказва историята на самотната майка Габи и 9-годишния ѝ син Травис, които правят опит да започнат живота си начисто в загадъчно имение в Ню Орлиънс, което отдавна тъне в мрак. Вътре ги посрещат стотици сприхави духове, дългогодишни обитатели на къщата, които не са никак гостоприемни. В отчаян опит да се отърват от призраците, които неуморно ги преследват, те наемат колоритен екип от „експерти“ по духове – свещеник, овдовял учен, който по настояще се изявява като неуспешен експерт по паранормални явления, екстрасенс от най-стария френски квартал на града и раздразнителен историк, а това, което им предстои, е толкова шокиращо, колкото и комично.

Новият трейлър на Привидения в къщата ни запознава с необикновения свят, който ни очаква, и героите, попаднали в капана му. Докато на заден план звучи призрачна мелодия, зловещата атмосфера ни изпраща на кинообиколка, която е перфектният баланс от смешни моменти и напрежение. На фона на проблясъци на трептящи свещи, скърцащи врати и призрачни привидения завладяващият разказ загатва за тайните, скрити в тъмните коридори и прашните кътчета. Подгответе се за една незабравима и изключително забавна среща със свръхестественото!

Режисьор на Привидения в къщата е Джъстин Симиен (Dear White People), а сценарият е на Кейти Диполд (Нежна полиция), по популярната едноименна атракция в Дисниленд. Продуценти са Дан Лин и Джонатан Айрих. Във филма участват Розарио Доусън, ЛаКийт Станфийлд, Оуен Уилсън, Дани ДеВито, Уинона Райдър и Тифани Хадиш, както и Джейми Лий Къртис и Джаред Лето като мадам Лиота и духът от кутията за шапки.
Привидения в къщата ще преследват кината в цялата страна от 28 юли на 2D и 4DX – дублирана и субтитрирана версия.

Кефи ли те?

Смях: Касиерка не се трогва от опит за обир (ВИДЕО)

Защо да пиеш чаша вода преди сън