in

Смех!Смех! Яко!Яко! WTFWTF

Как да оцелееш в жегите

Жега е, брато! Нормално е, все пак е лято, доскоро мрънкахме, че ни е студено. Няма угодия, това е сигурно. И все пак сме царе да намираме цаката на всичко. Така е и сега, тук сме с няколко хака за високите температури, не ни питай откъде ги знаем. Те не включват наливане с бира, узо и джин, това е най-лесното.

Космос

Най-добре е да излетиш в Космоса. Ето сега скоро ще започнат да предлагат масово туристически обиколки там горе. Студено е на копеле, но точно това ти трябва. Няма “Топлофикация”, която да да те скубе, няма ЧЕЗ, няма МЕЗ, нито има жеги. Идеалното място за теб. Да, нема как да караш чипосаното беемве в орбита, ама голяма работа. Нека гние пред блока, така и така ръжда нема само по казанчето за водата, щото е от пластмаса.

 

Нова работа

Ако ти е жега постоянно, може би е време да я атакуваш едно в едно. Хвани си нова работа, стани дюнерджия. Цял ден ще бачкаш на грила или там както се води и ще умираш от жега. После обаче, когато смяната ти свърши, навън ще ти се струва късна есен. Гениално, нали?

Готвене

Започни да правиш вечерята в 6 сутринта, когато слънцето току-що се е появило на хоризонта и все още не е мор. Няма значение, че ти се спи и че ще закъснееш за работа, важното е после да има какво да ядеш без да ти се налага да готвиш вечерта, когато в кухнята е 50-55 градуса без включен котлон. Готвенето сутрин е нещо екстремно, може да си го пишеш в CV-то. Така обаче ще знаеш, че си отметнал това задължение и ще ти е по-леко на душичката през деня.

Пренеси се в офиса

Да имаш климатик е лукс. Не стига, че плащаш зимата за парно, но сега лятото трябва да броиш пари и на тия от ЧЕЗ, мамицата им. Климатикът на работа винаги бичи на макс, което е най-доброто възможно решение. Освен това не плащаш ти. Пренеси се в офиса, така ще направиш добро впечатление на шефа, който ще започне на шега да те пита “тук ли спиш, човече”, докато ти си оправяш походното легло в стаята. Бачкането от офиса ти спестява едни 200-300 лева режийни. Няма транспорт, няма ток, вода и такса за входа. Ако работното ти място е на комуникативно място, може да видиш и свят. Стистаме палци колегите да оставят по нещо за ядене в хладилника или на бюрото, за да спестиш пари и от храна.

Махни всичко ненужно по теб

Без значение дали си мъж или жена (трети пол няма), махни всичко излишно по теб. Ланци – само тежат в тая жега и изгаряш на синджир тип бобово зърно. Чорапи – също са излишни освен ако не си със сандал. Бельото също може да го пропуснеш при обличането. Ненужно е дори окосмяването ти по гърба и тялото. Няма по-голям кеф от това в мръсната жега да се обезкосмиш и да почувстваш свободата. Казваме го като хора на 35+, които имат сериозен опит в това отношение. Приеми го като приятелски съвет, но в Derma-Act предлагат услугата лазерна епилация, което решава проблема в дългосрочен план. Сипваме си джин с тоник и ти казваме наздраве!

Кефи ли те?

ВИДЕО: Гаражни инженери по руските пътища

ВИДЕО: Бой с колесници ромско-римски стил