in

Яко!Яко!

Хоакин Финикс като Наполеон (ТРЕЙЛЪР)

Киното е заспало зимен сън, брато. Чакаме нещо добро, но за момента натискаме на класики и сериали. Ето, че все пак се задава нещо силно. Хоакин Финикс като Наполеон. Вече има и трейлър на лентата, която е дело на британския режисьор Ридли Скот.

Откъсът разказва за началото на политическата кариера на Наполеон през призмата на връзката му с Жозефин дьо Боарне, която по-късно става негова съпруга, отбелязва телевизионният канал Франс 3.  В трейлъра са показани и важни моменти от биографията на Наполеон, като поемането на властта, египетската кампания и коронацията.

Ролята на Жозефин се изпълнява от Ванеса Кърби, позната от филма “Мисията невъзможна” и сериала “Короната”. Новият проект дава възможност на Ридли Скот да се завърне към период, по време на който се развива действието в първия му игрален филм “Дуелистите” (1977). С него Скот печели приза за дебютен филм на кинофестивала в Кан.

“Наполеон” е продукция на “Епъл”, като се очаква да излезе в киносалоните в края на ноември, а по-късно ще бъде пусната и в платформата “Епъл плюс”.

Кефи ли те?

Gucci Mane взриви публиката в София

Туитър за метеорита в Северозапада