in

Яко!Яко!

Gucci Mane взриви публиката в София

Gucci Mane взриви публиката в София

Американската трап звезда Gucci Mane с топ концерт в Tenta – най-новата ивент локация в столицата

Gucci Mane пристигна у нас по покана на 359 Hip Hop за VIP концерт. Трап звездата излезе на сцената на Tenta, а стотици зрители скандираха името му и пяха в един глас с него най-големите му хитове.

100 KILA направи ексклузивно шоу на сцената, за да загрее публиката. Освен своите най-яки парчета през годините, Килата бе подготвил взривяващ сет от хип-хоп и трап парчета за доброто настроение на публиката.

Заедно с него на сцената се качиха Големият, Wosh MC, DJ FED. София Сити Брейкърс бяха другата изненада на вечерта, те загряха феновете на Gucci Mane с брейк денс шоу.

Сред гостите на концерта имаше много български хип-хоп артисти.

Организаторите от 359 Hip Hop бяха превърнали Tenta и зоната около нея в истинска парти локация – грандиозна сцена, атрактивна мултимедия и осветление по последен писък на модата. Пред залата имаше ентъртеймънт ареа, където партньорите на събитието от Crazy Rabbit, Nescafe 3в1 и Pepsi бяха подготвили различни активности. 3-те бара за напитки не оставиха гостите жадни, а партньорите от Quartal Food Park се погрижиха за храната на гостите и за специалния кетъринг на трап звездата.

Gucci Mane и екипът му бяха отседнали в хотел Маринела по време на престоя им в София, в изключително комфортни апартаменти. Артистът благодари на организаторите за перфектната логистика.

За безопасността по време на концерта се погрижиха Делта Гард, а за чистотата Бонанза-Бачорски.

Кефи ли те?

-2 Points
Upvote Downvote

Ето как ще изглежда обложката на историческата FC 24

Хоакин Финикс като Наполеон (ТРЕЙЛЪР)