in

Яко!Яко!

Gucci Mane с нова локация и още трап артисти от европейското му турне

В отговор на огромното търсене на VIP места за предстоящия концерт на Gucci Mane в София на 08 юли, 359 Hip-Hop с радост обявява промяна на мястото на шоуто. Преместваме дългоочакваното събитие в Tenta, най-иновативното и спиращо дъха пространство за събития в столицата.

Tenta, разположена до Asics Arena (известна преди като зала “Фестивална”), е олицетворение на лукс и ексклузивност, отговарящ на артист от ранга Gucci Mane. Мястото ще подобри концертното изживяване за всеки фен.

Друга голяма изненада за родните фенове е, че още двама артиста, които придружават Gucci Mane на европейското му турне, ще се присъединят към него на сцената на TENTA – обещавайки невероятно изживяване и ексклузивно трап парти. Пригответе се да бъдете запленени от заразяващите ритми на Yung Dred & Richie Wess . Очаква ви несравнима енергия и незабравими спомени. Не пропускайте това необикновено събитие, което гарантира, че ще вдигне стандарта за едно наистина уникално и епично трап парти!

И това не е всичко! Преди американските звезди на сцената, уникален преформърс ще направи шест кратният носител на наградата “Рапър на годината” от 359 Hip-Hop Awards – 100 КИЛА. Към него ще се присъединят Големият, Wosh MC, Светлин Къслев и други родни изпълнители, които заедно ще се погрижат за един музикален преход – подходящ за звезда от ранга на Gucci Mane.

Предвид атмосферните условия в момента и прогнозата за валежи, съвпадаща с датата на концерта, 8 юли, организаторите местят събитието в Tenta, за да могат посетителите на концерта да се насладят на едно изключително музикално преживяване с Gucci Mane. Възможността за паркиране в непосредствена близост до мястото, също ще допринесе за пълноценното изживяване от концерта без атмосферните условия да попречат.

Освен това, 359 Hip-Hop осигурява, места пред шатрата, където на голям екран, феновете ще могат да гледат в реално време какво се случва на сцената. Билетите за това пространство са на цена от 50 лева.

Последни VIP билети могат да бъдат закупени на bilet.bg и от организаторите. Вземете своя билет днес!

359 Hip-Hop благодари на своите фенове за техния ентусиазъм и подкрепа. Очакваме с нетърпение да видим всички в Tenta на 8 юли за една незабравима вечер с Gucci Mane!

Кефи ли те?

Мъск тренира за бой със Зукърбърг

Оскар лишава Везенков от любимия му номер 14