in

Смех!Смех!

Мъск тренира за бой със Зукърбърг

Задава се невиждано шоу, брато, и то не е новият сезон в Първа лига. Нещо много, много по-силно е. Ще се бият едно в едно Илон Мъск и Марк Зукърбърг. Вероятно единият е нарушил правилата на разпоредбите в социалната мрежа на другия. Не знаем със сигурност.

Знаем, че Мъск вече тренира с Лекс Фридман, известен черен пояс по джу-джицу. Той разкри повече подробности за уроците, които е дал на милиардера.


“Вчера проведох импровизирана тренировъчна сесия с Илон Мъск в продължение на няколко часа”, съобщи Фридман в социалната мрежа. “Изключително съм впечатлен от силата, мощта и уменията му, както в стойка, така и на земя. Беше епично”, се казва в туита, придружен от снимка, в която Мъск хвърля черния пояс на земята.

“Наистина е вдъхновяващо да видиш Илон и Марк да тренират бойни изкуства, но мисля, че за света ще бъде далеч по-добре, ако тренират бойни изкуства, но не се бият в клетката. Въпреки това, както казва Илон, най-забавният резултат е най-вероятен…аз ще съм там за тях, без значение какво се случва”.

В друг туит на Фридман се отбелязва, че евентуален “мач по джу-джуцу между Илон и Зук със сигурност би бил забавен обрат. Аз съм силно “за” това”. Провереният акаунт на Мъск обаче е отговорил на това с репликата “нека да го водим по пълните правила на ММА”.

Кефи ли те?

Роджър, котката не успя да скочи на яхтата (ВИДЕО)

Gucci Mane с нова локация и още трап артисти от европейското му турне