in

Яко!Яко!

3 от 4 жени смятат, че косматият гръб не е секси

В днешно време темата обезкосмяване при мъжете изобщо не е табу, брато. Няма нищо лошо в това един човек да се поддържа. Тук е мястото да подчертаем, че има братоци, чието окосмяване не задължава то да бъде премахвано, но има и други като нас, които не могат да си позволят да отидат на плажа по този начин.

20 стабилни причини да си направиш лазерна епилация, брато!

Ето, че така смятат и жените, а тяхното мнение все още ни е важно. Допитахме се до нежния пол във връзка с притеснението ни, че не е особено естетично да имаш обилно окосмяване по гърба. Опасенията ни се потвърдиха – 3 от 4 жени са на мнение, че това не е ок. Разбираме ги. От друга страна е хубаво да ни се вижда татусът на гърба, но как да стане, когато видът ти е на футболист от 90-те.

Трябва да признаем, че още като ученици опитвахме да премахнем космите на гърдите си с кола маска. Болката беше толкова ярка, че ни чуваха на 2 пресечки от блока. Години по-късно методите вече са разнообразни, а лазерната епилация позволява това да се случи при далеч по-приемливи условия. И най-важното – има дългосрочен ефект. Ако и ти си любопитен да видиш какви ще са резултатите, можем да ти предложим услугите на нашите приятели отDerma-Act, където предлагат специални промоционални пакети както за жени, така и за мъже. Звънни и запази час – +359 88 974 1417.

Кефи ли те?

-2 Points
Upvote Downvote

Пътник отвори врата на самолет в движение (ВИДЕО)

Задават се „Привидения в къщата“ това лято