in

Смех!Смех! Яко!Яко! ПлачаПлача Шит!Шит! WTFWTF ДГДДГД

3-ма души, които имат по-кофти ден от твоя

Глей, глей

Знаем, че си намираш причини да се ядосваш или да си тъжен, брато. Ето защо решихме да ти покажем, че има хора, които също страдат от тези емоции. Подбрали сме ти трима, на които битието се е стоварило върху главите им.

Първият е подстриган по възможно най-дебилния начин. Жените биха избягали от него, а децата – биха се отрекли. Представи си така да се разхождаш някъде сред хора. Гаранция ще доведе до паника и скришни снимки за социалните мрежи, където различни гурута ще дават диагноза.

Сега си представи не че ти си купил телефон, а че твоята ти е подарила. И го правиш на сол. Правиш го на разтопена вафла на таблото на кола с едно ламерско движение. Да речем, вдигаш в залата и си забравил да сложиш предпазителя на лежанката. Дисковете се изсипват върху екрана ти. Дали ще те бие твоята? Или ще си купиш същия нов, само и само да е мир у вас?

Последното е също гадно. Представи си, че си взел колата от сервиза, дал си последните си хиляда лева за смяна на две биалетки и един тампон на предницата. След това Емили Тротинетката, който е излязъл от затвора, решава да се вреже в задния ти прозорец. Ще трябва да общуваш с това същество, докато дойде полицията.

Айде, със здраве! Виждаш, че нема смисъл да ти е криво, щото може да стане още по-криво.

Кефи ли те?

Топ 5 филма, които нямаме търпение да гледаме

Роналдо твърди, че първенството на Саудитска Арабия скоро ще е в Топ 5