in

Яко!Яко! WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача Шит!Шит! ДГДДГД

Топ 5 филма, които нямаме търпение да гледаме

Няма слабо тука, сър

Напоследък има някакво раздвижване в киното, брато. Беше ни писнало да гледаме само бози, но май сега ще е малко по-различно. Акцентът е върху думата МАЛКО.

Hypnotic

Умопомрачителна мистерия, от която настръхваме. Бен Афлек играе ролята на детектив, който търси изчезналата си дъщеря. Но това далеч не е проста история за ченгета и мошеници, тъй като имаме Уилям Фиктнър играе любопитна и зловеща фигура, която изглежда е в състояние да хипнотизира другите да изпълняват неговите поръчки с ужасяваща лекота. Искаме и ние така, пустиняци такива. Може ли нашият герой да намери детето си в свят, обърнат с главата надолу? Какъв заговор може да се крие зад този объркващ случай?

White Men Can’t Jump

През 1992 г. излезе “Белите не могат да скачат” – велика спортна комедия с Уесли Снайпс и Уди Харълсън. През 2023 г. ще излезе нещо подобно с рапъра Джак Харлоу. Филмът ще е римейк, но в него ще усетим вкуса на съвременното културно общество. Смехът е задължителен.

About My Father

Лентата с Робърт де Ниро в главната роля обещава забавление. Той играе ролята на баща италиански имигрант, който наскоро е овдовял и безмилостно побърква възрастния си син. Това ще е топ, мамка му. Синът се играе от известен стендъп комик.

С наближаването на лятото синът планира да предложи брак на своята изискана руса приятелка по време на уикенда, прекаран в посещение на родителите й в обширното им имение. Но културите се сблъскват, когато неговият скъп стар баща се появява.

Asteroid City

Действието се развива през 1955 г., когато група американски ученици и родители се събират на конгрес за наблюдение на звездите в пустинен град. Денят на астероидите трябва да бъде празник на иновациите и астрономията. Но едно необикновено събитие води до карантина, обсебване, размисъл и потенциална романтика между вдовец и филмова звезда. Какво повече може да си пожелаете? Иначе тук играят много големи звезди като Том Ханкс, Марго Роби, Едуард Нортън, Ейдрин Броуди, Скарлет Йохансот, Мат Дилън, Стив Карел и още.

Кефи ли те?

Поздрав с този микс със Snoop Dogg, Eminem, Dr. Dre, DMX, Ice Cube (ВИДЕО)

3-ма души, които имат по-кофти ден от твоя