in

Смъртта е само началото с „Призраци във Венеция“ по Агата Кристи (ТРЕЙЛЪР)

Филмът тръгва през септември по кината

Този септември не можем да се скрием от призраците си. След успеха на Убийство в Ориент експрес (2017) и Смърт край Нил (2022), носителят на „Оскар“ режисьор Кенет Брана, сценаристът Майкъл Грийн и продуцентът Джуди Хофлънд отново обединяват сили, за да пренесат на екран нова страховита мистерия от кралицата на криминалните истории Агата Кристи – Призраци във Венеция.

Светът ще помни този ден! „Опенхаймер“ на Кристофър Нолан идва скоро

Вдъхновен от романа Празникът на Вси светии, Призраци във Венеция ще те отведе след края на Втората световна война във Венеция, в нощта на Вси светии. Пенсиониран и живеещ в изгнание в най-бляскавия град в света по онова време, прочутият детектив Еркюл Поаро неохотно се оказва сред присъстващите на спиритичен сеанс в разпадащ се, обитаван от духове дворец. Когато един от гостите е убит, Поаро се озовава в центъра на зловещ свят на сенки и тайни.

Освен като режисьор, Кенет Брана се завръща и като изпълнител на ролята на емблематичния Еркюл Поаро, който този път се сблъсква с мистерия, която изглежда противоречи на твърдата му вяра в логиката, разума и реалността. Допълнително доказателство, че Призраци във Венеция ще ни предложи нещо различно от всички досегашни случаи на Поаро, които сме виждали на големия екран, е първият трейлър на филма, който ни потапя дълбоко в страховитата свръхестествена атмосфера на мистерията… Смъртта е само началото.

Режисьор на Призраци във Венеция е Кенет Брана (Тор: Богът на гръмотевиците, Убийство в Ориент експрес, Смърт край Нил, Белфаст), а сценарист е Майкъл Грийн (Смърт край Нил, Дивото зове, Круиз в джунглата). Продуценти са Джуди Хофлънд и Кенет Брана, а изпълнителни продуценти са Лоуис Килин, Джеймс Причард, Ридли Скот, Саймън Кинбърг и Марк Гордън. Освен Кенет Брана, в звездния актьорски екип се включват носителката на „Оскар“ Мишел Йео, Тина Фей, Джейми Дорнан, Кели Райли, Ема Леърд, Рикардо Скамарчо, Камил Котин, Кайл Алън, Джуд Хил, Али Кан и др. Призоваваме Призраци във Венеция от 15 септември само в кината.

Кефи ли те?

Световни шампиони сме по риболов

Сафрона за геймърите (ВИДЕО)