in

Яко!Яко!

„Пазители на Галактиката Volume 3“ тръгна по кината

От днес, 4 май, само в кината посрещаме най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата вселена на Марвел за тяхното епично финално приключение в Пазители на Галактиката Volume 3. Филмът е очакваната емоционална кулминация на изключително популярната трилогия на виртуозния майстор на жанра Джеймс Гън и бележи последния път, в който виждаме Пазителите такива, каквито ги познаваме.

Виж първия трейлър на “Балада за пойни птици и змии” (ВИДЕО)

Редица родни фенове, звезди и популярни личности бяха сред първите, които посрещнаха у нас „легендарния звезден повелител“ Питър Куил и верния му екип, включващ и емблематичното и доста важно за историята куче Космо, озвучено от номинираната за „Оскар“ българска актриса Мария Бакалова. Те успяха да се насладят на незабравимото кинопътешествие на Пазителите на ексклузивна галапремиера в София, която се проведе вчера, 3 май, в IMAX® залата на Cinema City в Мall of Sofia.

Събитието, което включваше уникален галактически кетъринг, бар и множество допълнителни изненади, беше решено изцяло в съзвучие със стила и тона на Пазители на Галактиката Volume 3, което допълнително зареди гостите с настроение, а връхната точка дойде след края на надписите на филма, когато верните почитатели на Пазителите направиха обща снимка с Ракетата, Грут и Космо. Изживяване, наистина като за последно.

Пазители на Галактиката Volume 3 е емоционално преживяване не само за зрителите, но и за творческия екип. В специално видео „Още един път с чувство“ Крис Прат ни отвежда зад кулисите на продукцията, където Джеймс Гън, продуцентът Кевин Файги и звездите Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън и Пом Клементиев разкриват интересни подробности за филма и за работата си по него, потвърждавайки максимата, че когато нещо наистина се „прави с чувство“, крайният резултат няма как да остави зрителите безразлични.

В Пазители на Галактиката Volume 3 нашите обичани герои изглеждат малко по-различно от обичайното. Звездния повелител Питър Куил все още оплаква смъртта на Гамора и появата на алтернативната ѝ версия допълнително го изкарва от равновесие. Когато от сенките изплува нов безскрупулен злодей, Куил трябва да направи всичко възможно да обедини екипа около себе си – както за да спаси Вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме.

Режисьор и сценарист на Пазители на Галактиката Volume 3 Джеймс Гън (Пазители на галактиката, Отрядът самоубийци). В главните роли са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън, Пом Клементиф, Шон Гън, Брадли Купър, Вин Дизел, Чукуди Иуджи, Уил Полтър и Елизабет Дебики. Към актьорския състава се присъединява и номинираната за „Оскар“ българска актриса Мария Бакалова като един култовите образи в киновселената – Космо, съветско куче, изпратено в космоса през 60-те години, който сега е пазител на космическата станция Ноууеър. Приключение като за последно ни очаква с Пазители на Галактиката Volume 3 вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Кефи ли те?

Жена спечели джакпот от лотарията с числа от сън

Преди 18 месеца: Фенове на “Наполи” откраднаха колата на Спалети