in

WTFWTF

Пържените картофи водят до депресия

Ние ще продължаваме да ги набиваме

Пържените картофи, които тепърва ще нагъваш, прокарвайки ги със солидно количество бира, могат да доведат до депресия, брато. Тъжно, но факт!

Мъж направи 3206 лицеви опори за час

Опитват се да ни го внушат китайски учени, които си нямат друга работа преди наближаващите летни месеци и се опитват да ни вкарат в мрачни мисли отсега. Според проучване в Китай, любителите на пърженото страдат от депресия със 7% по-често, а от повишена тревожност – с 12% по-често от хората, които предпочитат друг вид кухня. Още по-лошото – мъжете са по-склонни да бъдат изложени на риск. Изследователите са използвали диетични данни на 140 728 души, което се равнява на един жилищен блок в Китай, за период от 11 години, за да стигнат до тези заключения.

Според тях, тези, които редовно ядат пържени картофи, са с 2% по-склонни да бъдат депресирани от тези, които ядат пържено бяло месо. За тия 2% даже няма да си направим труда да допишем статията. Имаше и още инфо, но това не са избори, така че в случая резултатът е твърде близък до стандартите, за да се лишаваме от това клиширано за бират мезе. Наздраве!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Мачовете по телевизията в събота

Виж първия трейлър на “Балада за пойни птици и змии” (ВИДЕО)