in

Яко!Яко!

Ловеч, идваме!

Бием камбаната от рано, за да не кажеш после, че сме ти казали в последния момент, брато. Пристигаме в Ловеч, но не за да гледаме мач на “Литекс”. Това можем да го правим и в София. Шегуваме се, не се сърди.

На 27 май от 11 часа екипът на Brato.bg ще прекрачи прага на регионалната Библиотека “Проф. Беню Цонев”, за да си поговорим за забавни неща, защото не сме фенове на негативното. Тема №1 ще е книгата ни “Как да оцелееш в България”, която вече навърши 1 година, но продължава да се учи и да ни учи. Четивото съдържа практични и изпитани съвети, подбрани от топ експерти, с които ще развиеш полезни умения за оцеляване на сватба, в такси, без пари, в дълга връзка, в “Люлин”, Враца и др. Нарисувани от Неда Малчева, ситуациите в книгата ще ти се сторят познати до болка… къде от смях, къде не.

Разрешени са всякакви въпроси, дегустации и шеги. Разбрани хора сме. Ако донесете и нещо да подложим, ще сме благодарни. Обещаваме да сме се наспали и избръснали до кожа, за да подхождаме на културно събитие като това. Благодарим за вниманието.

ЛИНК КЪМ СЪБИТИЕТО!

Кефи ли те?

Сaфрона с култов коментар за “Ергенът 2” (ВИДЕО)

Смъртта на Марадона влиза в съда!