in

Шит!Шит! Смех!Смех!

Мъск смени логото на Туитър с това на криптовалута

Цената на алткойна скочи веднага

Илон Мъск продължава да се залавлява с Туитър, брато. След като купи социалната мрежа, уволни 80% от служителите, а приходите спаднаха драстично, сега технологичният милиардер смени и логото на компанията. То вече не е онова сладко синьо птиче, а кучето от криптовалутата DogeCoin.

Франция забрани на държавните служители “Тик Ток, “Туитър” и “Инстаграм”

Мъск е голям почитател на алткойна, като често споменава криптовалутата, а преди време открито я рекламираше и подкрепяше. Появиха се слухове, че той планира да въведе поддръжка за плащания с Dogecoin и други криптовалути в социалната мрежа, но засега това не се е случило.

Интересът му към Dogecoin го заведе и в съда. Срещу Мъск се води дело, че той и компаниите му целенасочено са манипулирали цената на криптовалутата нагоре. В делото се твърди, че Мъск използва криптовалутата за финансова пирамида и измами.

Както и да е – сега той намери джазов начин, за да обяви промяната, която за момента не касае мобилните приложения. Ако си влязал в Туитър да провериш дали лъжем, трябва да го направиш през компютъра в офиса, брато. После пред шефа ти ни натопи нас, няма проблем. Иначе цената на Dogecoin скочи веднага с около 35%. Да си знаеш.

Кефи ли те?

Бербатов със специална карта в новата игра на EA Sports

Българинът в златната среда по размер на “краставицата” (КАРТА)