in

Яко!Яко! WTFWTF Смех!Смех! ДГДДГД

Oфициално! Counter Strike 2 излиза през лятото (ВИДЕО)

Преди броени часове от Valve пуснаха официална информация за новата игра Counter-Strike 2, която излиза това лято, брато. От създателите на играта обявиха нереални промени, които ще варират от цялостна промяна на картата, графиките и светлината, до прехвърляне на маповете на нов енджин, като феновете на CS ще могат да се насладят на обновените варианти не само на картите в официалния map pool, ами и на легендарни такива като Dust 2 и Train!

Създателите на играта ще пуснат нови сървъри, които ще променят изцяло движенията и стрелбата, като според официалния трейлър те ще функционират с така наречената “sub-tick” система, която подобрява връзката между играча и сървъра.

Добавени са и нови анимации на гранатите, като една от най-интересните промени е в смоуковете, които оттук насетне ще си взаимодействат както с други гранати, така и със стрелбата на играчите.

За финал от Valve успокоиха феновете, които имат скинове в играта. Не само, че те ще останат в играта, а ще бъдат още по-уникални и красиви, а причината е тотално новата графика на CS 2!

Кефи ли те?

14 Points
Upvote Downvote

Любимите книги на Педро Паскал

Христина Колева: Лазерната епилация вече не е тема табу