in

Яко!Яко!

Топ 3 мъжки неща, които да направиш с идването на пролетта

Ние сме мъжки сайт и ще ти даваме съвети, докато не почнеш да припадаш и повръщаш

Честита пролет, брато! Времето започва да се стопля, а ти започваш да излизаш от зимната си черупка. Сметките стават по-малки – за разлика от паласките ти. Но след малко ще коментираме. С идването на пролетта настъпва промяна. Ако и ти не направиш някаква със себе си, загубен си.

Ето ти няколко полезни съвета…

Знаем, че цяла зима си ял свинско, туршия и си пил алкохол. Толкова алкохол си изпил, че белият ти дроб е станал черен, за да смогне с токсините. Познаваме се, сър. Време е да престанеш поне за малко. Спри за известно време кофти храната. Алкализирай с повече салати и плодове, скоро ще има ягоди. Те са богати на фибри, подсилват имунната система, понижават холестерола, който е отговорен за много болести, помагат за сваляне на теглото. Така че мъжки съвет номер 1 – смени храната рязко. Ние ягоди ще ядем в промишлени количества, дори да има риск от фекална излагация пред други хора.

ПОДКРЕПИ НИ И КУПИ НАШАТА КНИГА СЕГА!

Не само храната е важна обаче. Заседяването през зимата и пролетната умора те карат да си апатичен. Това състояние според учените води до отключване на още проблеми. Трябва да се раздвижиш, дори да ти се струва, че не можеш и не искаш, дори да ти се струва, че изпитваш физическа болка. Разбери, че човекът е създаден да ходи. Не те караме да тръгнеш на фитнес, ако не си фен на това. Силовите тренировки са препоръчителни от Световната здравна организация поне по два пъти на седмица. Ти си преценяваш можеш ли или не. Но поне се разхождай. Ако имаш велоергометър, свали от него прането и действай с кардиото. Храненето и движението са здраве. А ние искаем да си жив и здрав, за да ни отваряш сайта дълги години.

Третият ни съвет като мъж на мъж е… Направи нещо за твоята мацка. Трябва да се разцъкате някъде. Зимата си се залежал, сигурни сме. За да види, че я цениш, изведи я на вечеря, мамка му. Да, цените са невменяеми, обаче жестовете са важни. Как да разбере, че я обичаш още? Не бъди като дедо си и баща си, които цел живот са били по масата да вечерят. Знаем, че и ти помагаш в домакинството, както правим и ние. Не е педалско, пичовско е. Тя работи наравно с теб, ти работиш вкъщи – наравно с нея. Супер е. Та мисълта ми беше да я изведеш, иначе друг ще го направи.

Кефи ли те?

15 Points
Upvote Downvote

Червен картон за играч, уринирал по време на мач

Not Safe For Work
Click to view this post

Никол Кидман побърка мъжете само с една снимка