in

Смех!Смех! WTFWTF

Пак спипаха 92-годишния дядо Стефан да кара без книжка, отнеха му колата

Голям удар направи родната полиция, брато. Вече можем да спим спокойно. 92-годишният Стефан Стефанов от Сливен бе хванат отново да шофира без книжка. Това е същият онзи дядо, който наскоро изрече култовата реплика “вероятно съм пил ракия, а може и вино”. Ок, виновен е!

Сигналът, че мъжът отново се е качил зад волана, е получен на 13 март и са предприети незабавни действия от служители на Охранителна и Пътна полиция, съобщава Областната дирекция на МВР. Явно над него не е имало чадър, каквато практика стана ясно, че не е чужда на униформените ни.

Стефан Стефанов е управлявал нерегистрирания си лек автомобил, за което на 8 март има образувано досъдебно производство. Свидетелството му за управление е отнето за друго нарушение през 2022 година и към момента Стефанов изтърпява лишаване от правоуправление. Този път полицията е отнела и автомобила.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

“Видяхме клип в социалните мрежи и веднага се самосезирахме и установихме лицето, което е качило клипа. Същият бе разпитан като свидетел и бе започнато отново досъдебно производство по чл. 345, ал 2 от НК срещу водача. Към настоящия момент и автомобилът е иззет в хода на досъдебното производство, след разрешение на Районна прокуратура – Сливен. Към момента текат две досъдебни производства срещу него. В хода на тези производства той ще бъде разпитан и впоследствие прокуратурата ще бъде тази, която ще реши какво ще се случи с него”, обясни главен инспектор Илиян Николов, началник сектор “Пътна полиция” Сливен, цитиран от БНТ.

Районната прокуратура в Сливен се е самосезирала по случая, като е образувано досъдебно производство. По колата са причинени и материални щети, за което е образувано друго досъдебно производство. При залавянето си миналата седмица 92-годишният мъж заяви, че няма намерение да спре да шофира.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Ще има втори сезон на сериала “The Last of Us”

Вратар не даде на дете да му вкара гол преди мач (ВИДЕО)