in ,

Яко!Яко!

Ще има втори сезон на сериала “The Last of Us”

Ще има втори сезон на сериала “The Last of Us”

Със сигурност ще има втори сезон на сериала “The Last of Us”, който е създаден по едноименната игра, брато. Ако не си я играл, почвай! Ние изиграхме и двете части, като се влюбихме в нея още преди да започнат сериите на HBO. Признаваме, че след първи епизод стартирахме да играем играта отново и то епизод по епизод, за да вървим заедно с продукцията на популярната тв платформа.

Сезон 1 на “The Last of Us” e с оценка 9 от 10 в iMDb. Първият епизод е привлякъл 4,7 млн. зрители, а финалният, който излезе на 13 март, понеделник, беше с аудитория от 8,2 млн. Феноменалната игра на Педро Паскал и Бела Рамзи в ролите на Джоел и Ели превърнаха продукцията сред истински телевизионен хит! Именно заради това ще има и сезон 2. Има дори и по-смели прогнози.

Говори се, че може втората част на играта, към която сценаристите отново ще се придържат към сюжета й, да бъде излъчен в два сезона. Няма да повдигаме завесата какво ще се случва, но само ще ти кажем, че Ели се превръща в основния герой на историята.

Едно е сигурно – “The Last of Us” е великолепна игра, с невероятен сюжет, който ни кара да се замислим дали има по-страшно нещо от убиващи зомбита? Ние ще ти кажем – има и това са хората. Педро Паскал е номер 1!

Забавлявай се с втората ни книга, брато! Виж я тук!

Кефи ли те?

Българска песен открива филм с 9 номинации за “Оскар” (ВИДЕО)

Пак спипаха 92-годишния дядо Стефан да кара без книжка, отнеха му колата