in

Яко!Яко!

Как да изненадаме Цецка в последния момент за 8 март

Оригиналните съвети на Брато.бг

Осми март е, брато. Жените са едновременно и щастливи, и кисели – пак не си свършил достатъчно за тях. То никога няма да е достатъчно, просто го приеми. Те така ни обичат и в това е техният основен чар. Знаем, че немаш никво време, а и не си готов с подарък. Ето как да направиш твоята щастлива…

Словото

Да знаеш, че всичко се върти около думите. Може и нищо да не подаряваш, или пък да е дребничко, важното е как артикулираш нещата. Трябва да звучиш все едно се извиняваш, но не чак толкова жалко. Демонстрирай с думи, че знаеш къде се намираш, че знаеш какво й причиняваш, в никакъв случай не казвай тя какво ти причинява. Таиш го в себе си и само ако си на предсмъртно легло можеш да й го кажеш. Защото тогава не би ти върнала нищо. Както и да е, връщаме се на силата на думите. Словото е магия, брато. Покажи, че си магьосник. Различно е от креватните представления. Тук трябва да демонстрираш интелект. “Жива и здрава бъди” не е достатъчно. Измисли нещо оригинално, намери цитат от Библията (само не Притчи Соломонови, че там е грубичко), прочети стихотворение дори. Мани майтап. Ако й напишеш стихотворение, което те кефи, а тя не се зарадва, да знаеш, че си дал ония хилядарки за хиалурон за тоя, дето духа.

Ролева игра “Ергенът”

Приближи се до нея с роза в уста. Няма как да й кажеш нещо, преди да я изплюеш. Направи го секси, покажи й, че днес тя е кралицата в твоето кралство. Обясни й се в любов със същите слова, за които досега ти говорихме. Обясни й, че ако си участник в “Ергенът”, ще искаш само тя да е срещу теб, защото няма конкуренция. За да влезеш в роля, задължително не трябва да си махаш космите по гърба и гърдите, ние сме подготвени. Не се сресвай, дано можеш и да свириш на пиано. Влез в обувките на Евгени така, както и той не може. Направи й изненада като организираш вечеря в градинката пред блока. На свещи, разбира се. Ако нямате градинка, отидете в най-близкия парк. Никой няма да е правил нещо подобно за нея. Гаранция!

Не си искай

При всички положения Цецка е наясно, че днес празничният ден трябва да завърши подобаващо. Ние сме мъже и никога не отказваме чок-чок и точно заради това можеш да я изненадаш, като просто не си поискаш. Това ще я шокира до такава степен, че ще ти се хвърли на врата и ще те ощастливи, като в началото на вашата връзка. Принципът на обратната психология е много лесен за манипулиране на човешките същества. Така получаваш нещо, като се правиш, че не го желаеш. Абе, схвана както искаме да ти кажем. При нас винаги е работило, стискаме палци и при теб да стане така.

Лазерна епилация

Изненадай твоята половинка, като й кажеш, че вече си запазил час за лазерна епилация в Derma-Act. Твоята Цецка милион пъти ти е казвала, че вида ти в стил Реджеп Иведик не я блазни, а освен това й е писнало да отпушва канала в банята заради теб.  Готови сме да се обзаложим, че тази изненада ще й допадне много повече от букет бели лалета с червена панделка. Бъди модерен и поддържан мъж, който се грижи за своето тяло. Родопските одеала отдавна не са на мода, разбери го.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derma-Act (@dermaact)

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

За Цецките: Фотосесия на пожарникари за календар (ВИДЕО)

А празник на мъжа кога?