in

Яко!Яко! Смех!Смех!

А празник на мъжа кога?

Мина 14 февруари, брато! Мина и 8 март. Постарахме се – букети (х2), подаръци (х2), вечеря (х2), бензин, чисти чорапи и какво ли още не. Отчели сме се и Цецка не може да го отрече. Дотук добре. Време е да поставим на масата един важен и подценяван въпрос – мъжки празник кога? Правитеството също спи, както и министерството на културата.

Искаме и ние веднъж в годината да бъдем взети с кола от пред дома, да ни заведат на кръчма, където да ядем и пием, а накрая Цецка да плати сметката. Някой ще каже, че започваме да се превръщаме в нежния пол. Може, но нали други се борят за равноправие. Ето го. Определете дата и ни изведете, мили дами. Не е трудно. Нека всяко брато да се почувства специално, обичано, обгрижвано.

Нямаме претенции ресторантът да е лъскав, а гарнитураната да бъде описвана в менюто като “канапе от нещо си”. На мъжа му трябва малко, за да усети атмосферата. Вместо букет може да е каса с бира. И към нея нямаме претенции, само да не е “Каменица”. Ще минем без подаръци. Средствата за тях ще ги прехвърлим към бюджета за заведението. Мерси.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

10 Points
Upvote Downvote

Как да изненадаме Цецка в последния момент за 8 март

Никълъс Кейдж е Дракула в “Ренфийлд” (ТРЕЙЛЪР)