in

Яко!Яко!

Атракция в Дисниленд вдъхновява „Привидения в къщата“ (ТРЕЙЛЪР)

Оуен Уилсън, Дани ДеВито и Уинона Райдър част от актьорския състав

Привидения в къщата – страховита, но и много забавна призрачна мистерия, връхлита кината това лято, брато. Историята е вдъхновена от едноименната и популярна атракция в Дисниленд. Лентата ни впуска в запознанство с майка и нейния син, които наемат колоритен екип от „експерти“ по духове, за да им помогнат да изчистят старо имение от свръхестествени натрапници. Това, което ще открият, е, че домът е там, където са привиденията!

Три добри филма, които да гледаш в свободното време

В опит да започнат живота си начисто, самотната майка Габи и 9-годишният ѝ син Травис се местят в огромно имение в Ню Орлеанс, което закупуват на изненадващо достъпна цена и много скоро разбират защо. Къщата е обитавана от сприхави духове, които не са никак доволни от появата на новите обитатели. Отчаяни, Габи и Травис се свързват със свещеник, овдовял учен, който по настояще се изявява като неуспешен експерт по паранормални явления, екстрасенс от най-стария френски квартал на града и раздразнителен историк. С тяхна помощ семейството се надява да направи „екзорсизъм на къщата“, а резултатът е колкото страшен, толкова и смешен.


Запазвайки мистерията, първият трейлър на Привидения в къщата само открехва вратите към амбициозната продукция, която впечатлява както с уникалната си атмосфера и тънкия баланс между забавното и страховитото, така и с изключителен актьорски състав.

Във филма участват звездите Розарио Доусън, ЛаКийт Станфийлд, Оуен Уилсън, Дани ДеВито, Уинона Райдър и Тифани Хадиш, както и Джейми Лий Къртис и Джаред Лето в ролите на два от най-емблематичните героя от оригиналния атракцион.
Режисьор на Привидения в къщата е Джъстин Симиен (Dear White People), който преди години е работил в Дисниленд и познава отлично най-добрите страни на атракциона и това, което го прави толкова популярен сред хората. Сценарият е на Кейти Диполд (Нежна полиция), а продуценти са Дан Лин и Джонатан Айрих. Привидения в къщата се материализира в кината от 28 юли – дублиран и субтитриран.

Кефи ли те?

Приятели потрошиха две ферарита на едно и също място (ВИДЕО)

Най-красивата футболистка получи топ оферта, не е от клуб