in

Яко!Яко! Смех!Смех! ДГДДГД

Три добри филма, които да гледаш в свободното време

Киното е в тежък амок, брато. Не сме ходили скоро първо заради слабите филми, второ заради скъпите пуканки. Натискаме на домашно кино, където бирите не са по 5 кинта за 330 мл, но разликата е, че се стараем малко повече да улучим устата си, докато ядем пуканките. Както и да е, тук сме, за да ти препоръчаме 3 читави филма, с които да прекарам приятно вечерите.

Another Round (2020)


Европейското кино отдавна ни се е издигнало в очите за сметка на американското. Така е и този път. Сюжетът тук разказва за група приятели, решени да променят живота си чрез любопитен експеримент. Целта му е да проверят дали употребата на определено количество алкохол през демя може да бъде от полза в ежедневието им и по-специално в работата. Дали благодарение на него ще станат по-приятни за околните? Ще имат ли повече увереност и ще успеят ли в работата си? Изглежда, че експериментът потръгва обещаващо, но постепенно нещата излизат от контрол и приятелите започват да се пристрастяват към чашката.

Loft (2014)

Петима женени приятели се сдобиват с пет ключа за луксозен мезонет, а целта е повече от ясна. Началото е повече от добро – афери, партита, време за себе си далеч от семейните проблеми. Но в един ден те откриват тялото на убита жена, и осъзнават, че някой от компанията е извършил убийството. Параноята ги обхваща и всеки подозира другия. Тяхното приятелство е подложено на сериозен тест, а бракове им са пред разпадане. Филмът има белгийска и американска версия, ти си избери.

Genius (2016)


Историята проследява живота на легендарния американски литературен редактор Максуел Пъркинс (1884 – 1947 г.) по времето, когато е работил в издателство „Скрибнър” върху произведенията на Томас Улф, Ърнест Хемингуей, Скот Фицджералд и други автори. Колин Фърт се превъплъщава блестящо в ролята на Пъркинс, Джуд Лоу е Томас Улф, Гай Пиърс е Скот Фицджералд, а Доминик Уест изгражда образа на Ърнест Хемингуей. Ослепителната Никол Кидман вдъхва живот на не по-малко интригуващ персонаж – този на дизайнерката на костюми Алайн Бърнстайн (1880 – 1950 г.)

Кефи ли те?

Булка хвана бъдещата си свекърва да кърми младоженеца

Мотивиращо: Как Ибра пребори контузията на 41 (ВИДЕО)