in

ПлачаПлача WTFWTF

Родните 359 Hip-Hop Awards с последно издание!

Родните 359 Hip-Hop Awards с последно издание!

За изминалото десетилетие 359 HIP-HOP подкрепяха и отличаваха всички хип-хоп изпълнители и проекти в индустрията у нас, брато. Тази година 359 Hip-Hop Awards ще се проведат за последен път. Датата е 22.03 и награждаването ще се състои чрез подкаст.

Водещи на подкаста ще са Део и Cass. Добрата новина е, че абсолютно всички фенове на наградите ще могат да ги гледат в реално време на платформата на 359 ТV. Освен обявяването на победителите в съответните категории, водещите обещават една неангажираща, свободна обстановка, обсъждане на хип-хопа през годините, заедно с артистите и много други изненади.

Разбира се 11-те поред и последни 359 Hip-Hop Awards ще бъдат отпразнувани чрез афтър парти в столичния клуб Sugar – емблематичен за хип-хоп културата, където се роди идеята за 359 Awards.

“Знаем, че много от нашите фенове и поддръжници ще бъдат разочаровани от отменянето на 359 Hip Hop Awards, но се надяваме, че ще се присъедините към нас в зората на една нова глава в богатата история на нашата медия – съобщават колегите от 359. – Code Media Group винаги ще подкрепя артистите и музикантите, които са част от този мощен и влиятелен жанр. Но вярваме, че е време да преместим фокуса си към други проекти, които отразяват по-добре текущото състояние на индустрията.”

“С това заявяваме, че ще бъдем организатори на поредица от концерти и събития с участието на едни от най-популярните световно известни артисти и някои от най-актуалните музиканти в жанра. Вярваме, че тези събития са в синхрон с приоритетите на нашата организация, за да продължим да вълнуваме своите последователи по най-добрия начин. Началото на тази нова ера отбелязваме още в разгара на лято 2023. Сега обявяваме стартирането на новия ни бранд, чието име е Trap 59, нов проект, който ще включва някои от най-горещите световни имена в трап музиката. Първият проект от поредицата ще стартира на 8 юли с голяма американска трап звезда, хедлайнер на събитието. Следете сайта и социалните ни профили, след 8 март ще обявим името на трап звездата.”

Забавлявай се с нашата втора книга. Виж я тук!

Кефи ли те?

Меси купи златни айфони за 200К за своите съотборници

10 причини все пак да се гордеем, че сме българи