in

Смех!Смех!

Задава се най-лудото моминско парти (ТРЕЙЛЪР)

“Книга за възрастни: Глава втора” влиза в кината през май

Задава се най-лудото моминско парти, брато! Този май Италия звучи все така добре! Кинолегендите Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън и Мери Стийнбърджън се завръщат на големия екран за нова, незабравима порция любов и забавление в “Книга за възрастни: Глава втора” – дългоочакваното продължение на хита им “Книга за възрастни”, който през 2018 г. покори сърцата на зрителите по цял свят. Пишем това преди всичко за Цецките, които си падат по такива филми.

Три добри филма, които да гледаш в свободното време

Този път четирите неотразими дами от книжния клуб, които откриват, че животът наистина е като велик роман и никога не знаеш какво ти готви следващата глава, се отправят на екстравагантно пътешествие към Апенините, където освен романтика ще си намерят и белята.

В “Книга за възрастни: Глава втора” Вивиан изненадва всички с новината, че се е сгодила за своя приятел Артър. А това означава само едно: моминско парти! Юуху! И както пише в дебелите книги – когато съдбата ти поднесе нещо на тепсия, трябва да се възползваш. Затова четирите дами, някои по-ентусиазирани, други – не толкова, стягат куфарите и се отправят на пикантно и разкошно италианско пътешествие. Пътешествие, изпълнено с романтика, щипка пикантност, нотка на опасност и нощ… прекарана в затвора. Какво ли би казал Крисчън Грей за всичко това?

Наред с изключителните Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън и Мери Стийнбърджън, за “Книга за възрастни: Глава втора” се завръщат и не по-малко легендарните Дон Джонсън, Анди Гарсия и Крейг Т. Нелсън, както и по-голямата част от творческия екип на първия филм. Всички те ще ни докажат, че любовта, пикантериите и забавлението не познават никакви граници. Стягаме багажа, защото месец май със сигурност обещава паметно филмово пътешествие.

Режисьор на “Книга за възрастни: Глава втора” е Бил Холдерман (Книга за възрастни), който отново е и сценарист, заедно с Ерин Симс. Двамата влизат и в ролята и на продуценти. Наред с Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън, Мери Стийнбърджън, Дон Джонсън, Анди Гарсия и Крейг Т. Нелсън, във филма участват още Джанкарло Джанини, Хю Куарши, Винсент Риота, Мези Атууд и др. Щипка пикантност и разкош в огромни дози ни очакват с “Книга за възрастни: Глава втора” от 12 май само в кината.

Кефи ли те?

Мотивиращо: Как Ибра пребори контузията на 41 (ВИДЕО)

Голът на годината е дело на футболист с един крак (ВИДЕО)