in

WTFWTF Смех!Смех!

Задържаха във Враца жена с 34 пликчета канабис, танцувала върху покрива на джип

Жена е била задържана във Враца заради непристойни действия, с които е увредила покрива на джип “Гранд Чероки”, съобщиха от ОД на МВР, брато. Според подадения сигнал жената е танцувала върху покрива на автомобила.

Изпратеният на място екип е установил 31-годишна жителка от село Паволче. При извършване на огледа в раница, намираща се върху покрива на автомобила, служителите на реда открили две пластмасови кутии, съдържащи 34 пакетчета с прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на канабис. Жената е задържана за срок до 24 часа в РУ – Враца.

Няколко часа по-късно – в 1,35 ч. тази нощ, екип на Пътна полиция към ОД на МВР – Враца е спрял за проверка лек автомобил „БМВ 320“, управляван от 18-годишен младеж от Враца. При извършената проба за наркотици с техническо средство „Дръг тест 5000“, уредът отчел положителна проба за канабис. На младежа е съставен акт и му е издаден талон за медицинско изследване, съпроводен е до Спешния център, но е отказал да даде проба, уточняват от полицията. Той също е задържан в РУ – Враца за срок до 24 часа.

Забавлявай се още с втората ни книга. Виж я тук!

Кефи ли те?

По време на предаването Ергенът не е пострадал нито един крокодил

Пенсионерка от Бургас проигра пенсията в казино и излъга полицията, че е обрана