in

ДГДДГД Яко!Яко! WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача Шит!Шит!

Запознай се с най-косматия човек на света! 98% е покрит с косми

Тоя те бие отвсякъде, сър

Това е баце ти Лари, брато. Този човек е горд да носи етикета “най-косматият мъж на света”. Преди това са го гаврили, сега обаче вече не му пука и си разцъква с кеф.

АКО ИМАШ ПРОБЛЕМ С КОСМИТЕ, ТОВА Е РЕШЕНИЕТО

Лари Гомес е от Сан Бернардино, Калифорния. Не е от Видин, ама прилича на един от тамошните агенти. Роден е с невероятно рядкото здравно разстройство, наречено хипертрихоза. Цели 98% от тялото му – включително лицето му – е покрито с гъсти, тъмни косми. Става дума за генетична дисфункция, която засяга и част от неговите близки.

Като дете са се гаврили с Лари, викали са му, че е вълк. Всъщност истинското му име е Виктор. Това леко ни обърква, но майната ни на нас в крайна сметка. Важното е да ти кажем, че по света има 100 човека като този косматия пич.

Нашият герой си има жена – Алисия Мартинез. Не искаме и да мислим, че е най-косматата жена, защото горко на детето им. Гадни обиждачи сме, знаем. Все пак тази история е положителна – Лари, който всъщност е Виктор, приема себе си за нормален. Това е най-важното в крайна сметка. Приеми всичко и продължи напред, щом не можеш да го промениш. Героят в този текст е прегърнал различността си и живее пълноценно. Доколкото може, разбира се. Все пак ти може и да нямаш предразсъдъци, но светът ще продължава да има…

Кефи ли те?

Мъж обра бензиностанция, взе кучешка храна и остави кредитната си карта

Топ пожелания в наш стил за Свети Валентин