in ,

Смех!Смех! Яко!Яко! Шит!Шит!

Пет мъжки подаръци за Свети Валентин

Пет мъжки подаръци за Свети Валентин

Идва Свети Валентин, брато. Празник, за който се очаква само Цецките да получават подаръци. Това е като негласно правило, макар че и ние душа носим. Ако твоята яребичка те обича, трябва да те изненада с нещо, освен с любовни ласки в нетрадиционното за вас място – отпред имаме предвид. Именно заради това избрахме пет неща, които ти пожелаваме да получиш като подарък за Свети Валентин. Можеш спокойно да копи-пейстнеш на Цецка ти този линк, а тя да си избира какво да ти вземе. Едно е сигурно – няма да съжаляваш!

Книгата “Тъмните му материи”

Знаем, че вече имаш нашата книга “Как да оцелееш в България” и заради това ще препоръчаме най-четената фентъзи поредица след „Властелинът на пръстените”. Тя има и сериал, продукция на HBO с оценка 7.9 в IMDb. Книгата излезе току-що в пълен вариант с дебели корици. Коричната цена е 49.90 лв., но те уверяваме, че си заслужава.

За какво иде сюцет? Те са само деца – едно момче и едно момиче с мисия от съдбата. В епичната си вълшебна трилогия „Тъмните му материи” Филип Пулман отключва вратата към свят, паралелен на нашия, и все пак населен с различни създания, като смесва наука, теология и магия с крайно фантастичен и вълнуващ резултат. В този свят демони и крилати същества живеят наред с хората, а загадъчният Прах има силата да обединява вселените… ако преди това не ги унищожи. Присъединете се към Лира, Панталеймон, Уил и останалите герои, които се впускат в най-смайващото и съкрушително приключение на живота си. А в същото време в Небесното царство бушува война – жестока война, която с шокиращия си край ще разкрие тайната на Праха!

„Тъмните му материи” е издадена в 40 държави и е третата любима книга на британците в „Голямото четене”.

Играта “Hogwarts Legacy”

Една от най-чаканите игри за 2023 г. Действието на играта се развива във вселената на Магьосническия свят, базирана на романите Хари Потър и едноименната филмова поредица, включително Фантастични животни. Играта се развива в края на 1800 г. и проследява ученик, който се връща в „Хогуортс“ за своята пета учебна година. Героят на играча, който държи ключа към „древна тайна, която заплашва да разруши света на магьосниците“, е способен да манипулира мистериозна древна магия и ще трябва да помогне в разкриването защо тази забравена магия внезапно се възражда. Играчът може да общува с герои, виждани преди във франчайза „Магьоснически свят“, включително Почтибезглавия Ник, Дебелата дама и Пийвс. Ментор на главния герой е професор Елеазар Фиг. Антагонистите, включени в играта, са Ранрок, лидерът на гоблините, и Виктор Рукууд, лидерът на тъмните магьосници.

Soundbar

Ако наскоро си се сдобил с нова плазма, би било странно да го комбинираш с озвучителна техника отпреди 20 години. Логичното решение в случая е да заложиш на решения като саундбар системите, които оправдават цената си напълно. Те са супер вариант от много гледни точки – освен ултра елегантен дизайн, те имат потенциала да пресъздадат звук, който ще отеква в ушите ти дълго време. Брутално е за филми, музика и онзи любим сайт с черно-оранжево лого.

Велоаргометър

И то не просто какъв да е, а Zipro Flame WM. Защо точно него? Защото е най-добрият, който сме ползвали. Държим да знаеш, че това не е платена реклама, брато, просто наистина го препоръчваме, защото е страхотия! Свързва се с контакт, защото има електромагнитен маховик 8 кг. Разполага с компютър и 32 скорости на натоварване. Стандартните фунцкии за измерване на време, скорост, разстояние, пулс и калории си ги има. В бонус е bluetooth. Тук идва най-якият момент – чрез него може да се свърже с телефон или таблет. Защо да го правиш? Теглиш приложение, което се казва Kinomap. Приложението поема контрола върху оборудването и автоматично променя съпротивлението на велосипеда или наклона на бягащата пътека според избрания етап. Влизаш, избираш си трасе, което е видео заснето специално за колоездене, пускаш и караш. Съпротивлението съвпада с това, което виждаш на устройството си. Тази фунцкия прави тренировката супер реалистична. Тъпото на приложението е, че имаш пробен период, след това иска абонамент. Ние правим нови профили, защото сме българи.

Зарядно за акумулатор

Всеки шофьор има нужда от такъв. Случва се да се забравят някакви светлини от бързане и след няколко часа хоп – изненада. Няма палене! За да не търсиш някой, който да идва да ти подава ток, по-добре да си имаш зарядно за акумулатор. Ценно и не много скъпо.

Кефи ли те?

Най-старото куче в света е трябвало да бъде приспано като бебе (ВИДЕО)

Полицай догони крадци с ван, не е от България (ВИДЕО)