in

Смех!Смех! WTFWTF Шит!Шит! ДГДДГД ПлачаПлача Яко!Яко!

Роналдо полудял след титлата на Меси, цяла нощ бил Аржентина на FIFA23

Много неприятности си навлече Джорджина, половинката на Кристиано Роналдо, брато. Май ще остане на сухо за известно време, след като разказа пред Netflix за емоциите му след титлата на Лионел Меси с Аржентина. От платформата за филми снимат сериал за живота й. По нейни думи, португалецът буквално е обезумял след финала в Катар.

Дани Алвеш в “Миньор” (Пк), Десподов в ПСЖ и още трансфери, които пропаднаха

“Той грабна джойстика за PlayStation от ръцете на Кристиано-младши, седна и игра срещу Аржентина с Португалия до следващата сутрин – разказа Джорджина. – Спечели всички мачове с разлика от пет и повече гола”.

Информацията беше публикувана от големите испански издания като AS, но някои източници поставят под съмнение нейната достоверност. На този етап от Netflix се въздържат от коментар. Не е тайна, че Меси и Роналдо водят негласна битка помежду си. Аржентинецът вече има 2 трофея със своята родина, след като преди това спечели Копа Америка. Кристиано пък взе Евро 2016 с Португалия. Лео обаче има 7 трофея “Златна топка”, докато тези на съперника му са с два по-малко. Нито един от двамата не е печелил Първа лига. Тъжно!

Кефи ли те?

Растяща по-бързо от дървото, тревата е строителният материал на бъдещето

Not Safe For Work
Click to view this post

Ммммм: Никол Шерцингер е все така топ (СНИМКИ)