in

Смех!Смех!

Дани Алвеш в “Миньор” (Пк), Десподов в ПСЖ и още трансфери, които пропаднаха

Гонзо се размина със селекционерския пост на Гана, искал да играят само бели

Трансферният прозорец затвори, брато. Отново беше интересно, най-вече в Англия. Там сделките бяха рекордни, въпреки че не получават пари от Диема. Странно, но факт. Научихме от достоверни източници обаче, че няколко трансфера са пропаднали. Звучат абсурдно, но с ръка на сърцето признаваме, че всички те са били напълно постижими. Липса на малшанс обаче, както би казал самият Любо Пенев.

Дани Алвеш в “Миньоро”

В Перник още си скубят косите, че изпуснаха най-титулувания играч. Новите собственици на “Миньоро” са твърдо решени да върнат клуба там, където му е мястото – под прожекторите на Първа лига. За целта трябват класни играчи и още по-класни биячи. Е, Алвеш се е разминал в последния възможен момент с “жълто-черната” фланелка. По наша информация “чуковете” сега преговарят с испанските влати да го депортират у нас, където да лежи в Бобов дол, а уикендите да рита във Втора лига за миньорчетата. Нещо ни подсказва, че това няма да се случи. Причината е, че в последния момент интерес към него е проявил танзанийския Prisons FC, които предложили по-добри условия.

Георги Иванов-Гонзо начело на Гана

Втората провалена сделка е на ниво селекционери, брато. Тук просто става въпрос за съвпадение, тъй като при тях няма конкретен период, когато това може да се прави. Сега федерацията на Гана търси нов треньор, заговори се дори, че и Славко Матич, работил у нас в “Септември” и “Арда” е вариант. Къде ти Матич, къде ти Гонзо! Легендата на “Левски” бе начело на България за няколко мача през лятото, така че има повече опит пред сърбина. Уви, това няма да се случи. Причината е, че настоящият директор на БФС е отказал за Гана да играят футболисти “с друг цвят на кожата”. Прилагаме точен цитат от преговорите, не ни съди нас!

Кирил Десподов в ПСЖ

Хе-хе! Звучи смешно, но не е. Първо Хаким Зиеш, след това и Десподов. В ПСЖ настроението е минорно след двата звучни провала. Българинът е бил предлаган лично от някои спортни медии у нас, които досега си счупваха пръстите да гласуват за него за “Футболист на годината”. Не един и двама главни редактори са се обаждали първо в “Екип”, а след това и директно на “Парк де Пренс”, за да предлагат ракетата на “орлите”. Причината е, че така по-лесно догодина ще могат да го натискат за “Златната топка”, нищо, че вече няма да е в “Лудогорец”.

Благой Георгиев в църковния тим Дон Орионе

Бившият национал на България Благо Георгиев е бил на броени минути от преминаване в италиански отбор. Не става въпрос за такъв от Серия “А”, а за църковния тим Дон Орионе от Болоня. Това е и отборът, в който легендарният бивш съдия Пиерлуиджи Колина е играл като дете. Скромният тим е бил готов на драго сърце да вземе свободния по това време вече бивш футболист най-вече заради многото икони по тялото му. В последния момент сделката е пропаднала, тъй като Благо изтъкнал две причини – планирал да се жени през пролета за стотен път, както и предстоящото му участие в Сървайвър.

Райън Гигс начело на младежите на България

Макар треньорите да не са зависими от трансферния пазар, както вече споменахме, още едно назначение на селекционер пропадна. Райън Гигс е бил предложен на БФС. Легендата на “Юнайтед” е свободен, след като го махнаха от Уелс заради шумен скандал. Бил някакво гадже, а и още не може да му простят, че няколко години е спал с жената на брат му. У нас тия неща бързо се забравят и прощават. Заради добрите резултати на Младен Кръстаич Гигс е бил готов да поеме младежите, които през изминалата кампания завършиха единствено пред Гибралтар. Но в “Бояна” са непреклонни – Сашо Димитров си върши перфектно работата. Специалистът е получил вече нов договор и ще продължи да работи в БФС, а причината за това е всичко друго, но не и близките му отношения с някои наши бивши премиери.

Още абсурден хумор може да откриеш в нашата книга “Как да оцелееш в България”!

Кефи ли те?

По действителен случай: “Кокаиновата мечка”, изяла 40 кг дрога (ТРЕЙЛЪР)

Зла козметичка уби своя двойничка, за да инсценира смъртта си