in

Яко!Яко!

Шпионската комедия на Гай Ричи с Джейсън Стейтъм гърми по кината

Фаталният петък, 13 януари, дава началото на Операция Форчън: Троянски кон. Най-новата шпионската комедия на неподражаемия майстор Гай Ричи (Гепи, Шерлок Холмс, Мъжът от U.N.C.L.E.) и екшън звездата Джейсън Стейтъм се впускат в ново предизвикателство, за да ни спасят от скуката и студа през януари. Филмът е изпълнен с екшън, много хумор и оригинални намигвания към жанра, съобщават от “Форум Филм”.

Баншите от Инишерин с три награди “Златен глобус”

В тази шеметната авантюра, редом до Джейсън Стейтъм застават не по-малко харизматичните Джош Хартнет и Обри Плаза, които може да видите в ексклузивен откъс от филма. Клипът разкрива част от колоритните герои и характерния за Гай Ричи остър и хаплив диалог и забавни ситуации, които Операция Форчън: Троянски кон ще предложи на зрителите в изобилие.

В центъра на Операция Форчън: Троянски коне супер шпионинът Орсън Форчън (Джейсън Стейтъм), който трябва да попречи на богатия търговец на оръжия Грег Симъндс (Хю Грант) да се сдобие със смъртоносна нова технология, която може да промени световния ред. Въпреки че работи с едни от най-добрите агенти в света (Обри Плаза, Кари Елуис, Бъгзи Малоун), това не е достатъчно, когато трябва да се справиш с изпечен престъпник от ранга на Симъндс. Подходът трябва да е нестандартен, но изпитан и за целта Форчън вербува свой „Троянски кон“ в лицето на най-голямата звезда на Холивуд Дани Франческо (Джош Хартнет), който трябва да им помогне в тяхната, излизаща от всякакви рамки, суперсекретна мисия да спасят света.

Режисьор на Операция Форчън: Троянски кон е Гай Ричи (Гепи, Шерлок Холмс, Мъжът от U.N.C.L.E.), който е и сценарист, заедно с Айвън Аткинсън и Марн Дейвис (Човек на гнева). В ролите са Джейсън Стейтъм, Обри Плаза, Джош Хартнет, Кари Елуис, Бъгзи Малоун, Хю Грант и др. Операция Форчън: Троянски кон започва само в кината от 13 януари.

Кефи ли те?

Ролекс за Касио: Шакира пръсна Пике с песен (ВИДЕО)

Най-красивите голове през 2022 година (ВИДЕО)