in

Шит!Шит! WTFWTF Смех!Смех! ДГДДГД ПлачаПлача Яко!Яко!

Емили става дъщеря на гаджето си, което ще се жени за друга

Емили става дъщеря на гаджето си, което се жени за друга

Не си се объркал, прочети заглавието няколко пъти и ще схванеш, брато. Тихомир от „Фермата“, който въртеше любов с Емили, ще се жени за Елизабет, с която ги запознава самата Тротинетка. Припомняме, че Тихомир преди време беше станал жена – Мелиса, а сега отново е мъж. Лудница!

Историята е доста странна, защото тримата продължават да живеят заедно. А Емили постоянно пише по снимките, които публикува в социалните мрежи, че двамата са нейните мъж и жена, а тя е тяхното дете.

В същото време въпросната Елизабет, която неизбежно допълва името си с Тейлър, бе атакувана от популярен влогър, че иска да се бракува с Тихомир, защото младежът разполага с пари, пише „България Днес“.

„Това не е вярно! Тези хора, които твърдят, че съм с Тихомир заради пари, искат да ни разделят“, категорична е Елизабет. На същото мнение е и бившият културист. В своите публикации той често се обяснява в любов на Елизабет.

Точка поставя Емили, която твърди: „Невъзможно е да ни разделят. Аз ще бъда с тях до гроб! Те са моят съпруг и съпруга!“. После допълва: „Те са и моите баща и майка“. Елизабет пък нарича Емили „моя дъщеря“. Объркано, нали?

Няма по-забавна книга от нашата втора такава, брато. Виж я тук!

Кефи ли те?

-28 Points
Upvote Downvote
висша лига

Полицията в Англия влиза по къщите на хората заради нелегален стрийминг на мачове

Баншите от Инишерин с три награди “Златен глобус”