in

Яка 3D джаджа за твоя Iphone

Ако имаш Iphone то със сигурност следващите 15 реда ще те заинтригуват! Вече не е достатъчно да имаш само апарата, за да си в крак с модата. Към него се предлагат стотици екстри, сред които и това, което ще ти представим ние от brato.bg Решихме да покажем как хората на Запад свалят мацки и запълват свободното си време.

Досега да гледаш 3D видео от телефона ти бе немислимо. Но ето, че и това вече е достъпно, след като от Poppy пуснаха на пазара ново устройство.

3dПритурката позволява да записвате и преглеждате 3D видеоклипове и снимки с помощта на iPhone или лаптоп.
Poppy превръща всеки iPhone в 3D камера. Снимаш, преглеждаш и споделяш 3D видеоклипове и снимки чрез сравнително евтиното им устройство.
Въпросната джаджа не е лъскава, с аеродинамична форма или изработена от скъп материал, даже напротив – тя е проста, пластмасова кутия. Дори и начина му на работа е ниско-технологичен.
The Poppy няма движещи се или електронни части. Той просто използва лещи и огледала за постигане на 3D ефект. Единственият високотехнологичен компонент на курса е вашата IOS устройство. Въпросната екстра работи само с iPhone 4, 4S и 5, а по всяка вероятност ще поддържа и 5s, който се очаква да излезе през есента.
Ако те заинтересувахме може да намериш въпросното устройство, чиято цена е от минимум 49$.

 

poppy-iphone-3d-camera

Кефи ли те?

Да купиш къщата на Брус Уилис

Ненормални забивки в басейна (ВИДЕО)