in ,

Да купиш къщата на Брус Уилис

Ако и ти като нас имаш милиони долари и се чудиш какво да ги правиш, има едно горещо предложение, брато! Добре де, изобщо не е горещо, добре де, нямаме и милиони долари, но пък решихме да ти споделим, че  Брус Уилис продава имението си в Бевърли Хилс.

bruce

Световната филмова звезда взе решение да се раздели с луксозния си дом, но всичко си има цена. Неговата е 22 млн. долара. За сведение: Брус броил едва 9 млн. за същия имот през 2004 г. Е не е ли пикоч, кажи ни?!

Виличката е в испански стил и е разположена върху скромните 10 000 кв. м.  Тя разполага с всички удобства на един класически холивудски дом, включително 11 спални, 11 бани, тенис корт, вътрешен двор, библиотека, няколко камини и басейн.

bruse house

Освен това се намира на няколко крачки от легендарния Beverly Hills Hotel.

2013-та се оказва бедна за Уилис, въпреки че участва в немалко филми. През февруари той пусна за продажба апартамента си в Манхатън, а година по-рано продаде и ранчото си в Айдахо. Тоя дали има къде да спи, а?

Ние пък може да предложим една добра инвестиция на Брус, тъй като имаме малка виличка в Ребърково, пък и ще му я дадем на промоция – точно милион и половина евро.

Кефи ли те?

Най-яките голове на FIFA 13 през седмицата – част 1 (ВИДЕО)

Яка 3D джаджа за твоя Iphone