in

WTFWTF Шит!Шит! ДГДДГД Смех!Смех! Яко!Яко!

“Адидас” в колапс заради Меси

Адидас усети силата на любовта, брато. Спортният консерн е в агония в дните преди големия финал на Мондиал 2022. Буенос Айрес, Мадрид, Париж, Доха, Токио – няма значение от точката на света, защото фланелки на Меси с националния отбор на Аржентина не могат да се намерят НИ-КЪ-ДЕ. Силното представяне на “гаучосите” доведе не просто до дефицит на спортния артикул, а до пълното му изчерпване без значение от желания размер. Аржентина отдавна е перлата в короната на германския спортен консерн, когато става въпрос за количествено разпространение. Няма друг национален отбор, който да носи на компанията подобни приходи и да има същото световно влияние.

„Не можем да направим нищо по въпроса, въпреки че е в наш интерес да продаваме повече – обясниха от аржентинската футболна федерация. – Това е въпрос към Адидас, които имат проблеми в страната, засягащи ги директно. Такива са проблеми с вноса и липсата на работна ръка.“

На свой ред Адидас е обещал да възстанови количествата възможно най-скоро, притискани от обстоятелствата и от възможността тимът да ликува като световен шампион. Очаква се от компанията да пуснат в продажба и артикул, посветен на триумфа, ако той стане факт.

Кефи ли те?

Поздрав: Юксел Кадриев пее Let It Snow (ВИДЕО)

Ревът на Буенос Айрес (ВИДЕО)